III. Sraz Praha-Letňany - 25.04.2009
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Re: III. Sraz Praha - Letňany/Camp Na Korábě 25.4.09
taky si brousím zoubky na sraz,pokud do toho nic nevleze nabo opět nepotkám trolejbus,tak přiletím taky!!!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Reklama
- Stanley89
- Kontaktovat uživatele:
Klucí, přijedu se na vás také podívat, Štrádíka a jeho mladší odrůdu též beru sebou....
- Zdeněk Lbc
Tak dáváme dohromady termíny a vypadá to, že bychom v tomto termínu 25.4. mohli jet okolo a tak bychom se na 2 dny stavili! Luboši, napiš nás. Předešlé srazy se náramně vydařily, organizace výborná, tak ať je nás zase hodně. Dlouho jsme se neviděli, tak abychom se ještě poznali!
Ještě bych měl dotaz na kamarády ze severu Moravy. Kdyby někdo jel na sraz a náááhodou jel před tím do polských Glivic a byl by ochoten se mrknout po výfuku a vzít ho do Prahy, dejte vědět. Díky!!!
Ještě bych měl dotaz na kamarády ze severu Moravy. Kdyby někdo jel na sraz a náááhodou jel před tím do polských Glivic a byl by ochoten se mrknout po výfuku a vzít ho do Prahy, dejte vědět. Díky!!!
- Roman ST1
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Defe, no přeci Vás v tom jídle nenecháme samotný, tak že si nás tam taky napiš
Opel Zafira B Z19DT r.v.2010 edice 111
ex : Opel Zafira 2.2 16V (Z22SE) LPG Magic + STAG 300 r.v. 2004
ex : Opel Astra Caravan 1.6 16V r.v.12/99 Edice 100
http://www.opelastra.cz , http://www.kadett.cz
ex : Opel Zafira 2.2 16V (Z22SE) LPG Magic + STAG 300 r.v. 2004
ex : Opel Astra Caravan 1.6 16V r.v.12/99 Edice 100
http://www.opelastra.cz , http://www.kadett.cz
Takže Zděndo a Romčo, rád vás zase po dlouhý době uvidíme (samozřejmě i s holkama) a jasně že jsem si myslel že se ozvete, bez vás by to nešlo a ještě čekám co na to další známý firmy (princátko, Frydex, Melodi, Zigi, atd. atd.)
A kluci Štráda, Stanley 89, aj. to myslíte s nebo bez kempu , já jen tak předběžně, abych věděl s čím mám tak počítat
Takže tady je doplněnej seznámek pokud jsem na někoho pozapoměl, nebo tam bude chtít dopsat a nebo jsem mu popletl počty, tak se ozvěte a opravíme, doplníme jak si račte přát , samozřejmě že předpokládám, že se seznam ještě rozroste, ale už teď je to nářez
A kluci Štráda, Stanley 89, aj. to myslíte s nebo bez kempu , já jen tak předběžně, abych věděl s čím mám tak počítat
Takže tady je doplněnej seznámek pokud jsem na někoho pozapoměl, nebo tam bude chtít dopsat a nebo jsem mu popletl počty, tak se ozvěte a opravíme, doplníme jak si račte přát , samozřejmě že předpokládám, že se seznam ještě rozroste, ale už teď je to nářez
Naposledy upravil(a) Defender dne 31 led 2009, 11:19, celkem upraveno 1 x.
Mobil : 602318645
Jestli mi to vyjde taky bych dorazil s mojí drahou přítelkyní a Astřicí
Akorát nevim jak s jídlem protože když se najíme už mi to moc nejede
LittleJohn-
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
-
- Kontaktovat uživatele:
Defe budeš dělat i presentačku jen na Letňany vím že je ještě čas, jen se ptám
Asi ne , přece jen do Letňan na parkoviště přijedou i ti co to tady neuvedou a nebo naopak, a nebo se rozhodnou na poslední chvíli Ona ta prezentačka do kempu je hlavně kvůli platbě (dle kterých se cca. objednává jídlo) a ubytovaní a to není na parkovišti potřeba.
-
- Kontaktovat uživatele:
škoda, myslel jsem aspoň přibližně aby se vědělo
no tak do tebe nalejem jeste par panaku a piv a pak uz ti to bude jedno zda ti to po jidle jde nebo ne....je videt ze jsi jeste mladej no....ja bych se radeji poradne najedl-LJ- píše:Jestli mi to vyjde taky bych dorazil s mojí drahou přítelkyní a Astřicí
Nojo zato Ondra už je starej pes
vypadam mlade ale svuj vek uz taky mamDefender píše:Nojo zato Ondra už je starej pes
Ingy taky pojede na 100 pro,a jestli bude Duphy pristi rok jezdit vic BMW nez Astrou,tak mu ho schodim ze skaly
LOCK YOUR CAR! or it may be GONE in sixty second !!
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=7931
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=7931
25.4 bude mít astra na sobě bílý pentle, nájaký věneček na kapotě a tak... takže nic letos
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Pitman píše:no tak do tebe nalejem jeste par panaku a piv a pak uz ti to bude jedno zda ti to po jidle jde nebo ne....je videt ze jsi jeste mladej no....ja bych se radeji poradne najedl-LJ- píše:Jestli mi to vyjde taky bych dorazil s mojí drahou přítelkyní a Astřicí
Díííík
Ale jo ja se najim...ale pritelkyne bude jen koukat... takze to pojede
LittleJohn-
Věci na prodej
Věci na prodej