problem asi z alternatorom

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
Odpovědět
joftoo

problem asi z alternatorom

Příspěvek od joftoo » 29 led 2009, 15:27

kupil som si astru g 1,7 dti , hlavne pre manzelku do prace a dnes to prislo, rozsvietila sa my kontrolka dobijania a prestalo fungovat servo a este nejde turbo.Vyzera to na problem z alternatorom ale inak nemam potuchy poradte prosim, dik

Reklama

KLF

Re: problem asi z alternatorom

Příspěvek od KLF » 29 led 2009, 15:32

Vypadá to na alternátor (u mě to tehdy byly vystřelené diody v diodovém můstku). Zkoušel jsi na něj klepat, jestli náhodou ta kontrolka dobíjení nezhasne?
KLF
Astra G Caravan X16 XEL (100 edition)
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=

joftoo

Příspěvek od joftoo » 29 led 2009, 15:34

Vypadá to na alternátor (u mě to tehdy byly vystřelené diody v diodovém můstku) / tomuto nerozumiem som laik a astru mam 1 mesiac, vysvetli podrobnejsie co to znamena a kde to najdem, dik

KLF

Příspěvek od KLF » 29 led 2009, 15:42

joftoo píše:Vypadá to na alternátor (u mě to tehdy byly vystřelené diody v diodovém můstku) / tomuto nerozumiem som laik a astru mam 1 mesiac, vysvetli podrobnejsie co to znamena a kde to najdem, dik

Zkus poklepat na víčko alternátoru (vpředu dole trochu kouká do prostoru za chladičem). Co se týče té mojí trable tehdy, klepáním jsem si nepomohl, musel jsem alternátor vyměnit celý, protože mohl jsem sice vyměnit jenom ten můstek, ale už začalo být načaté i vinutí a vyměnil jsem to pro jistotu celé. Nechci strašit, ale asi tě to čeká také - ale není to žádný ranec, neboj.
KLF
Astra G Caravan X16 XEL (100 edition)
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=

joftoo

Příspěvek od joftoo » 06 úno 2009, 19:29

bol to odpaleny diodovy mostik a ma to na svedomy baterka.
ale teraz mam novy problem ked my to prestalo dobijat tak sucastne s tym prestalo fungovat servo a turbo, teraz po oprave je servo ok ale turbo sa my nejak nezda, nechapem co s tym poradte

denny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od denny » 06 úno 2009, 19:41

joftoo píše:bol to odpaleny diodovy mostik a ma to na svedomy baterka.
ale teraz mam novy problem ked my to prestalo dobijat tak sucastne s tym prestalo fungovat servo a turbo, teraz po oprave je servo ok ale turbo sa my nejak nezda, nechapem co s tym poradte
Jak si se hrabal pro altík,tak si určitě odmontovával spoustu věcí.Zkontroluj hlavně podtlaková vedení.

joftoo

Příspěvek od joftoo » 07 úno 2009, 16:56

mne to turbo prestalo fungovat sucastne zo servom a s dobijanim, nie az po demontazi alternatoru, preto v tom hladam suvis

Odpovědět