![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
to poznáte jen tak že dojedu sám na sraz
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Radoš 92 píše:No co by, světla jsem sundal a dal tam klasické blikačky na kolo.Paráda..Boči píše:Tak tomu říkam tuningRadoš 92 píše:No nic, jdu sundat zadní světla.....![]()
hehe. Nééé sranda, co kutíš ??
![]()
![]()
![]()
Nééééé, dělám si prču. Dělal jsem tohle.
Tak proto jsem Tě v práci včera nezastihl a byl tam jen David. No, tohle Ti ale závidím....Zdeněk Lbc píše:Včeara jsem byl na seznámení se s novou INSIGNIÍ!!!. Seznámení se konalo na uzavřeném areálu ve Vysokém Mýtě. K dispozici jsme měli 3 skupiny aut, 4 INSIGNIE a 1 SUPERB, v další MONDEO a v poslední PASSAT. Zkoušela se hlavně ovladatelnost na různých površích, mají tam 3 dráhy s kluzkým povrchem a ještě kropených vodou, kopec, zatáčka a rovina. Navíc jsme to střídali s možností vypínáním podpůrných elektronických systémů (TC, ESP ). Byla to zábava, smyky, hodiny, výlety mimo trať, slalom, intenzivní brzdění! Musím říct, auto se povedlo!!! Osobně nevím, co kdo vidí na mondeu, to auto mně ničím nenadchlo, PASSAT je taková klasika, SUPERB je obrovsky prostorný. Řekl bych, že se máme na co těšit. INSIGNIA se povedla!!! Včera začal oficielní prodej v ČR i na Skovensku a pozor, nově je daná záruka na všechny modely OPEL 6 ROKŮ!!!! Počínaje 1. únorem 2009.
A umíš ten zdrávas aspoň nazpaměť?manli2 píše:Ave, Maria, gratia plena, Dominus tecum. Benedicta tu in mulieribus, et benedictus fructus ventris tui Jesus. Sancta Maria, Mater Dei, ora pro nobis peccatoribus nunc et in hora mortis nostrae. Amen.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |