RED&BLACK... X18XE1 3dv
Fakt pekna kara YANKU. Sem tu sice novy a mam obyc.rodineho kombika, ale toto se mi fakt libi. Hlavne na tom fotu 2 hned na zac. Takova barva by ji slusela jeste vic Neco mezi vinovou (mam ja ) a touto rallye, ktera je na me moc vostra A jeste, kdyby tam nikdo nestal a vsechny dvere zavrene, tak bych ji hned supnul na tapetu na PC
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
oki, dik za radu...YANEK píše:já vim ale stejně to je jedno fotky už byly všude i s spz tak když bude chtít stejně si mě najdexpolstarekx píše:Doporucuju premaz si treba v malovani SPZetkyYANEK píše: já bych toho potřeboval
(ale tak prece jen je lepsi kdyz je na netu dvakrat trikrat se SPZ nez kdyz bude na dalsi strance, ale jen radim njo nic )
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Zdravím. Mám na tebe jednu otázku...
Koukal jsem se na tvoji Astru a nemohl jsem si nevšimnout zadního nárazníku. Je mi jasné, že v spodní části nárazníku máš mřížku TAHOKOV.
Takže pokud si ji tam dávál ty, rád bych věděl, kolik mřížky si na to vyplítval? Rád bych si to tak udělal, ale nevím, kolik mřížky mám nakoupit...
Koukal jsem se na tvoji Astru a nemohl jsem si nevšimnout zadního nárazníku. Je mi jasné, že v spodní části nárazníku máš mřížku TAHOKOV.
Takže pokud si ji tam dávál ty, rád bych věděl, kolik mřížky si na to vyplítval? Rád bych si to tak udělal, ale nevím, kolik mřížky mám nakoupit...
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
O.K. Já budu kupovat mřížku v rozměru 25X100, tak jsem nevěděl, kolik jich mám objednat... zasejc by se určitě něco našlo, ale nechci zbytečně kupovat navícYANEK píše: no na oba padlo asi 1a půl obdélníku tahokovu na zadek by ti měl jeden stačit ale musí mít dobrou šířku
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.