Tienenie je na druhej strane nezapojené, pozri návod od Davida. Len v prípade, že to pripájaš na vstrekovací ventil, potrebuješ pripojiť medzi tienený káblik a ventil optočlen.Trdlo píše:No právě, že u modulu je zapojen na kostru, proto mě znervózňuje co s ním na druhý straně....kukajz píše: Oplet ostáva len tak nezapojený ( pri RJ) , lebo je zapojený o kostru pri module PP.
i tid umí spotřebu.
Re: i tid umí spotřebu.
Opel Astra Classic II 1,4 16V Twinport (Z14XEP) 5dv.
- Reklama
Super. V návodu, přesto že je velký detail fotky napojení pinu, jsem stejně nějak nepoznal jestli se stínění napojuje. Teď mám jasno. Kraken a kukajz díky, nechtěl jsem to zmamlat a něco si na rj odpálit.
END
Pani, ako je to s tym vystupom pre denne svietenie na tom mudule. Treba tam este nieco dokupit alebo len staci natiahnut kable od spinaca svetiel?
Astra G, r. v. 1998, 1,6 16V, tmavomodra metla, nalietane zatial 195 tisic
Diagnostika OP-COM, KE-okolie, Tatranska Lomnica
No treba spínacie relé. Ten káblik z modulu je len na ovládanie zopnutia relé => v návode. Max. spínací prúd 100 mA.
Opel Astra Classic II 1,4 16V Twinport (Z14XEP) 5dv.
- scarfacesk
- Kontaktovat uživatele:
tak zas som sa dozvedel ze ked chcem aby mi tieto inf zobrazovalo musim mat odblokovani informacny riado ci co to. to sa pravdepodobne odblokuvava cez radio a ja mam philips car 400 a to sa ma odblokovat ako ???
Pokud ti TID zobrazuje informace z rádia (jakou máš naladěnu stanici apod), nemusíš nic odblokovat. Bude ti modul fungovat.
Mimo jiné o kousek výše jsem to již psal...
Mimo jiné o kousek výše jsem to již psal...
END
- scarfacesk
- Kontaktovat uživatele:
jj hej ale ja to radio nemam v afte ja mam clariona . tak nevim ci je to odomknute vis
JE TU NIEKTO Z BRATISLAVY CO TO VIE NAMONTOVAT A POMOZE PRI TOM? Aj za fin odmenu...
1.6 16V 74KW HB 5dv.
Hmmm..Skoda, ze nie si blizsie pri KE. To by sme za take 2 hodinky zmakli. Ale urcite sa najde dobra dusa zo zapadu, co ti helfne.
není tu někdo z okolí Kladna kdo by to zmáknul ??? "bohatě se odměním,, za rozumnou cenu
dudus83 píše:Hmmm..Skoda, ze nie si blizsie pri KE. To by sme za take 2 hodinky zmakli. Ale urcite sa najde dobra dusa zo zapadu, co ti helfne.
hmm... na vychode mam rodinu a chodim tak kazdy rok, ak by som si tie mechanicke veci niektore porobil a neslo by to tak by som sa stavil pripadne u teba a by si mi poradil Cestujem pravidelne na vychod kazdy rok do Turian nad ondavou.
1.6 16V 74KW HB 5dv.
peet100 píše:dudus83 píše:Hmmm..Skoda, ze nie si blizsie pri KE. To by sme za take 2 hodinky zmakli. Ale urcite sa najde dobra dusa zo zapadu, co ti helfne.
hmm... na vychode mam rodinu a chodim tak kazdy rok, ak by som si tie mechanicke veci niektore porobil a neslo by to tak by som sa stavil pripadne u teba a by si mi poradil Cestujem pravidelne na vychod kazdy rok do Turian nad ondavou.
no, neviem, kde presne su Turany, ale nie je problem. rad helfnem, ked mozem.
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
nevím jestli je to dobře, nebo sem něco podělal: přepínám funkce tlačítkem R při napojování páčky byl stejné barvy jen červený drát
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Barvy vodiče tam nesedí. Na páčce je červený vodič SET.
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
dobrá tak kterej je na kterej? páčka= červenej-bílej hnědej, na kabelech od tebe už teď nevímDavid B. píše:Barvy vodiče tam nesedí. Na páčce je červený vodič SET.
zejtra to ještě stejně musím rozebrat nepřišrouboval jsem modul
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00