Moc se neunahluj, to bys musel kazdej pulrok kupovat neco silnejsiho a to jaksi nejde donekonecna. Ja shanim neco na blbnuti a zkousel jsem co by me tak zaujalo - no a verdikt je, ze nevim. Bo i vic jak 200 koni na tunu jsem zavrhnul s tim ze "uspokoji ale nenadchne".Michal Kus píše:Nojo ty nase dalnice az na par useku des a hruza musim si zajet do DE no tak zatim to docela jde ale uz mi to pocitove moc oslablo takze asi za rok prijde naradu G-POWER COMPRESSOR EVO-SK1 213kW a 340Nm to by pak mohlo byt sviznejsi
kolik jede max vase astra
Re: kolik jede max vase astra
- Reklama
- Michal Kus
- Kontaktovat uživatele:
Ne musis me brat trosku s nadsazkou ja myslim ze to stacit bude ono samo M3 by bylo jiny svezeni ale myslim ze me to stacit bude a navic porizovaci cena a provozni naklady budou nekde jinde uz ted je to fajn ale obcas chce clovek proste vyjet trosku rychleji a dat si nejakej okruh a tak takze me pozadavky sou aby to bylo sviznejsi nez 3litr a to bude vic nez dost
Opel Astra G 1,6 16V Sportive ........ BMW e46 328Ci R6 2,8 24V COUPE
Opel https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=917
BMW http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=16&t=529
Opel https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=917
BMW http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=16&t=529
No to zabijeme dve muchy jednou ranou. Ja budem mať iné auto a moje auto iného šoféraAstraMan píše:A zkusil si nejdříve vyměnit řidiče?mexxo píše:Ja musím vymeniť auto! Mám 1,8 a kdejaká 1,6 ide rýchlejšie...
Ale to počká, ja som v skutočnosti spokojný.
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
tak už foto,než jsem to vyfotil,tak to spadlo na 200,jinak to bylo pod tou poslední čárkou!Věřte či ne,ale je to pravda!
- Přílohy
-
- Fotografie218.jpg (27.97 KiB) Zobrazeno 2494 x
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
má 1,6 16V .Kurna jede celkem dobře,navigaci si to neměřil?
zalezi aj ci ide dole kopcom alebo po rovine si myslim...
1.6 16V 74KW HB 5dv.
No mě tam udivují otáčky/rychlost, taky bych tipoval na kopec dolů.... Obzvlášť při tom motoru....
END
No já jsem na 1.6 16V když sem obul 14ky kola, tak to k těm 200 km/h i přes šlo celkem lehce..ovšem skutek utek že
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
no já měl taky rafiku téměř na 200 ato s 8v na pneu 195/50/15 v maďarsku na dálnici, ale jak píše Salám
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Hele jestli to bylo s lehkého kopce či rovince si už nepamatuju,je to rok a půl stará foto,bylo to na dálnici z toho Boru na Plzen a ve 4 lidech ana 16alu ,to jsem tam měl ještě osmi palce 205 40 16,ted 215 40 16.Stejně to už v takové rychlosti kecá,tak 180hm/h bych řěkl bylo,takou rychlostí jsem jel až do Plzně cca 50km.
Navigací jsem to neměřil,nebyla zrovna při ruce.Jel jsem bez mladý,jen s klukama,jinak to takhle neperu...
Navigací jsem to neměřil,nebyla zrovna při ruce.Jel jsem bez mladý,jen s klukama,jinak to takhle neperu...
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Štráda: Můžeš mi tu fotku prosím poslat na mail? jaburek.roman@centrum.cz
END
No sa ani nedivim ze vam to ide tak rychlo ked mate mensi profil gum ako mate mat.
Pekne to premeriava
Pekne to premeriava
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t
santik píše:No sa ani nedivim ze vam to ide tak rychlo ked mate mensi profil gum ako mate mat.
Pekne to premeriava
- Přílohy
-
- pneu.JPG (78.13 KiB) Zobrazeno 2380 x
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
to je jasný,to i kdybych tam měl origo gumy,tak to tyky přeměřuje,to keždý auto,s jiným rozměrem pneu třeba i o trochu víc!Ale jak jsou v některých městech ty digitální radary tak při 50 tak tam mam tak 51,52!215/40/16
kyš si odmyslíš že to přeměřuje,tak to za ten pohled stačí aby tě to povzbudilo a zahřálo u srdce ne???!
jinak sorry uza kvalitu fotky,je to focený za jízdy a telefonem!
zítra sem dam foto co fotil kamarád co se děl vedle mě a tam je těch 215km/h
kyš si odmyslíš že to přeměřuje,tak to za ten pohled stačí aby tě to povzbudilo a zahřálo u srdce ne???!
jinak sorry uza kvalitu fotky,je to focený za jízdy a telefonem!
zítra sem dam foto co fotil kamarád co se děl vedle mě a tam je těch 215km/h
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda