Fotky z netu - ze světa
- Princ William
Re: Fotky z netu - ze světa
No už jsem to dělal několikrát. Pokud bude čas tak na to zase vlítnu a někam to hodim a napíšu kam jsem to dal. Koukam že jste mlsný kocouří a nejraději by jste mi utrhly ruce jak je to hot zboží Ale já se nedivim je to fakt pěkná podívaná ale na fotkách to neni ono....ještě teď slyšim ten krásnej burácející motor 4.0 v Omeze B. Takovejch skvostů je tam spousta.....chce to ale alespoň jednou prožít tu atmosféru na vlastní kůži aby měl člověk na co dlouho vzpomínat obvzlášť teď v zimě. Beztak ale zatim nejlepší sraz byl předminulej rok v Oberwildenau.....mazec sraz k výročí 20 let od založení klubu (1987) to byla u nás ještě doba tůzexovejch aut (teda aspoň doufam to mi byly teprve 2 roky) jenom já jsem měl už číslo daleko přes 1000...a to vše prosím jenom OPEL a OPEL velikost fakt maximální jen tak tak jsem to stihnul za půl dne všechno prolézt a vzpomenu si na to vždy když se jdu napít piva....dostal jsem ostatně jako každej krásnej půllitr s jejich znakem klubu no neni to paráda a to vše myslim bylo za 15 EUR (myslim i včetně vjezdu).
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Reklama
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
mě osobně se ten interiér líbí , ale je to naprosto nepraktický
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
prej nepraktický Pochybuju o tom že s tim autem jezdí na nákupy...
Mě se to líbí i nelíbí,asi bych do toho nešel ale ten interier nemá chybu
Mě se to líbí i nelíbí,asi bych do toho nešel ale ten interier nemá chybu
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
bude jen auto na vystavy. na silnice absolutne nevhodné
Takže to neni auto pro vás.
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Jardo tak tak nějak podobně(bez těch bočních lišt a samo s OPC zadním nárazníkem) chci aby vypadala moje kára
Mobil : 602318645
-
- Kontaktovat uživatele:
Při hledání věcí na Virtual tuning jsem narazil na stránku kde se "pár" upravenejch Astřiček našlo Kdybych to sem dal jako jednotlivý odkazy tak mě asi ukamenujete... Jinak měl by si tam každej přijít na svý, jsou tam extravangantní úpravy sem tam i nějakej ten decent. Nestihl jsem to rozděli do jednotlivejch kategorií podle karoserie.... Snad se to bude líbit a někoho to třeba inspiruje....
http://leteckaposta.cz/537421191
http://leteckaposta.cz/537421191
- synologic
- Kontaktovat uživatele:
Astra G Opc Caravan pro Women...
http://www.opelclubkrefeld.de/html/moto ... 03_35.html
http://www.opelclubkrefeld.de/html/moto ... 03_35.html
- Princ William
na tej fotce ten opc caravan v červený má fakt hodně daleko do originální barvy...je to asi fakt hrozně nasvícený.....v reálu je to úplně o ničem jiným a klidně bych si ji dokázal představit víc než stříbrnou
DEFENDER ani mi to nepřekvapuje je opravdu pěkná a ta tvoje taky....snad jen neřikej že se budeš držet toho co jsem napsal nahoře a to že to byla původně x16xel a že taky vyměníš motor za z20let na ježdění po Praze jako stvoření a už vidim malou a Ivetu (nevim s jakým i-y se píše) ale budu doufat že takto jak je vozíš s nohou na podlaze po Praze od čerpačky k čerpačce
DEFENDER ani mi to nepřekvapuje je opravdu pěkná a ta tvoje taky....snad jen neřikej že se budeš držet toho co jsem napsal nahoře a to že to byla původně x16xel a že taky vyměníš motor za z20let na ježdění po Praze jako stvoření a už vidim malou a Ivetu (nevim s jakým i-y se píše) ale budu doufat že takto jak je vozíš s nohou na podlaze po Praze od čerpačky k čerpačce
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
tak takto nejako si ja predstavujem moje buduce coupe turbo
tak tato je uplne dokonala
tak tato je uplne dokonala
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Opel Frontera
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Princ William
příští flash tedy 4/08 bude mít astru g ala roubík podle jedný fotky vypadá fakt parádně
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka