Předělání brzdičů na lepší
- Reklama
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Předělání brzdičů na lepší
hele,to nevím jak a kdo a kde má cenu,plácl jsem to tu,jen podle toho,co jsem našel na pvním odkazu a Maxíkách v nějakém intrnet obchodu,já mám jak Brembo se slevou 25%,tak i Ate!Takže to až tak do podrobna neřeším... 

High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Hm, 25%... To jsi dobrej....
Jen ne vždy je sleva v % opravdu sleva.....
Jen ne vždy je sleva v % opravdu sleva.....

END
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
jasný 25%,je to v procentech,ale na určitý věci,třeba podvozkové 25,filtry,oleje,svíce 20 a ostatní 15 ale mín ne!beru u elitu,naše firma tam má smlouvu a já mám zákaznický číslo a beru to přes tu slevu,porát tam něco kupuju at pro sebe nebo pro kamarády!Jinak mám kámoše mechaniky a jeden má velkou sle vu u Kelly a druhuj,to ted nevím jak se jmenuje ta společnost od který bere.
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Elit po slevách do 30% je u spousty věcí naprosto stejný jako MJ beze slev. Kely po slevách 25 je na spoustě věcí dražší než elit s 25 atd.... Není to jen o jednom obchodě, když sháníš levné věci....
Teoreticky bych to taky nemusel řešit, mám registraci v Kelly, Elitu, Meteoru, AD partneru, Štanglovi..... a stejně spoustu věcí beru z MJ, dneska už většinu věcí Origo.....(nepochopitelně to vychází líp než z druhovýroby...)
Teoreticky bych to taky nemusel řešit, mám registraci v Kelly, Elitu, Meteoru, AD partneru, Štanglovi..... a stejně spoustu věcí beru z MJ, dneska už většinu věcí Origo.....(nepochopitelně to vychází líp než z druhovýroby...)
END
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
to souhlasím,ale když něco potřebuju,zavolám tam a pokud maj skladem tak si pro to zajedu,já zas až tak anceny nekoukám,nebo mě to ani nenapadlo,jsem spokojenej a za tak často díly nepotřebuju abych koukal,kde nějakou tu stovku ušetřím...
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Stovka sem, stovka tam a máš na nový světla bo něco jinýho na mazlíka. 

END
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
to je jasná věc,jsou tak občas situace,kdy se i ta stovkas hodí!Ale jak jsem řekl,nekupuju pořád,ale jednou za delší čas,takže tu stovku oželím.Marlíka bych mazlil pořád,jen kdyby do toho nekecala mladá,to bych radši žral suchej chleba,hlavně aby bylo zas něco new na astruse!!! 

Hellracer Štráda
Hellracer Štráda