jaká je spotřeba oleje
jaká je spotřeba oleje
kvůli objektivitě údajů Hlasujte
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: jaká je spotřeba oleje
Mozna jsi dal moc velke intervaly sou lidi co dolejvaj i jen pul L na interval, ja necely litr, ale menim olej po 10t, mam auto rad.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
no, i jeden litr je nádhera nebo se mýlím
nyní Civic
nyní Civic
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jj je to ok, bralo mi to vix ale byl deravej olejovej filtr ted uz to je v pohode ,ale stejne to casto radsi kontroluju, stejne ted v zime porad dolejvam ostrikovace
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Milosh má pravdu ja dolejvam pod 0,5L na interval
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Moje ASTRA
No tak vám kluci nevím, sice dolívám tak 2-2,5 l na 10T/km, ale prakticky to skoro měrkou neměřím. PPC mi zahlásí kontrolu hladinu oleje a aby na mne přestal řvát, tak tam vždy chrstnu tak cca. 0,3l a zas je na chvíli klid.
Tak jestli není náhodou blbý to čidlo a já to permanentně nepřelívám přes půl rysky, což si údajně (podle nekterých názorů zde) auto upraví tak, že přebytky sežere
Tak jestli není náhodou blbý to čidlo a já to permanentně nepřelívám přes půl rysky, což si údajně (podle nekterých názorů zde) auto upraví tak, že přebytky sežere
Mobil : 602318645
Ja dolievam málinko cez 1 liter, čo je myslím v pohode. (mením každých 15tis. km - jazdím polovicu po dialnici)
F-ko 1,6i 8v rv93 nežralo vôbec a keď som ho predával, malo cez 160tis.km.
F-ko 1,6i 8v rv93 nežralo vôbec a keď som ho predával, malo cez 160tis.km.
pokud by to mělo být objektivní, muselo by se to udělat podle typu motoru, počtu
najetých KM a taky podle země původu, ale to už je nad moje síly, tak aspoň orientačně.
Defe, proč jsi nehlasoval, zkazil bys nám Ø
najetých KM a taky podle země původu, ale to už je nad moje síly, tak aspoň orientačně.
Defe, proč jsi nehlasoval, zkazil bys nám Ø
nyní Civic
nyní Civic
Mne to zralo tak cca 1,5 na vymenu, ale ja som vymenil tesnenie pod hlavou, tak odvtedy nic.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Uff, tak to je masakr 2-2,5l na 10T/kmDefender píše:No tak vám kluci nevím, sice dolívám tak 2-2,5 l na 10T/km, ale prakticky to skoro měrkou neměřím. PPC mi zahlásí kontrolu hladinu oleje a aby na mne přestal řvát, tak tam vždy chrstnu tak cca. 0,3l a zas je na chvíli klid.
Já teda u 1,7Dti co už je pryč tak mezi výměnou ani deci, a ted co mám Z18XE tak zatím najeto 7000km a ani deci.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
tak to máš dobrý, já mám taky Z18XE, ale jsem na tom podobně jako Defender, se mi kolikrát zdá, že olej kupuju častěji než benzínHribek píše:Uff, tak to je masakr 2-2,5l na 10T/kmDefender píše:No tak vám kluci nevím, sice dolívám tak 2-2,5 l na 10T/km, ale prakticky to skoro měrkou neměřím. PPC mi zahlásí kontrolu hladinu oleje a aby na mne přestal řvát, tak tam vždy chrstnu tak cca. 0,3l a zas je na chvíli klid.
Já teda u 1,7Dti co už je pryč tak mezi výměnou ani deci, a ted co mám Z18XE tak zatím najeto 7000km a ani deci.
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
X16XEL jeden až dva litry na výměnu..
Z22SE cca 10tis od výměny a nííc
Z22SE cca 10tis od výměny a nííc
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Mike.S No tak to jenom potvrzuje známou pravdu že co opel to originál
No tak i kdyby 3l navíc skoro za rok provozu v cenách cca. 130 kaček za litr oleje, to ani nepocejtíš, ježiši kdyby to takhle žralo benzín , joa již hlasováno
Mobil : 602318645