Jeffova astricka- Y20DTH Caravan
-
- Kontaktovat uživatele:
Jeffova astricka- Y20DTH Caravan
Zdravim vsechny,
pred par dny jsem si poridil astricku caravan 2.0 DTI, modra barva, r.v. 2000, najeto 103000km. Uz jsem nafotil par fotecek meho nového milacka a tak jsem se chtel o ne taky podelit, akorat bych byl rad kdyby mi nekdo poradil jak vlozit fotecky. Moc diky
pred par dny jsem si poridil astricku caravan 2.0 DTI, modra barva, r.v. 2000, najeto 103000km. Uz jsem nafotil par fotecek meho nového milacka a tak jsem se chtel o ne taky podelit, akorat bych byl rad kdyby mi nekdo poradil jak vlozit fotecky. Moc diky
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Krasavice !!!!
Jeste mi rekni jakou mas kombinovanou spotrebu a kolik ti to basti ve meste a budu spokojenej
// fotky jsem upravil aby se rovnou zobrazovaly
Jeste mi rekni jakou mas kombinovanou spotrebu a kolik ti to basti ve meste a budu spokojenej
// fotky jsem upravil aby se rovnou zobrazovaly
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
No nadhera co na to rict. Snad jen: Vitej v rodine hehe
Astra G Z18XE 1.8 16V Bertone Coupe, Xenon H7, OPC volant a maska a naraznik 737 777 191 SKYPE: jamokon
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=786
PRODAM
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=786
PRODAM
-
- Kontaktovat uživatele:
ASTRICKA me nadchla kdyz jsem ji videl a tak jsem neodolal a musel jsem si koupit. Sice ji mam jen par dni, ale i tak muzu rict ze je to super. Sice je to trosku pro me skok, z tri dverove ibizy do astry caravan, ale velice prijemny skok. V ibize jsem se citil jak v konzerve namackanej, ale ted si pripadam jak v pelisku.
-
- Kontaktovat uživatele:
ASTRICKA me nadchla kdyz jsem ji videl a tak jsem neodolal a musel jsem si koupit. Sice ji mam jen par dni, ale i tak muzu rict ze je to super. Sice je to trosku pro me skok, z tri dverove ibizy do astry caravan, ale velice prijemny skok. V ibize jsem se citil jak v konzerve namackanej, ale ted si pripadam jak v pelisku.