písk písk písk pííííísskáání
Ahoj,
tak začalo se mi ozivat z prave strany piskání. Ale jen někdy. A je to asi na předku bo když začnu dělat myšky tak to přestane a zase začne. nejhorší je že jeden den je to OK a pak zase to písk písk pysk. jako by šrtala destička o kotouč.........
Tak co víte nevíte???
díky
tak začalo se mi ozivat z prave strany piskání. Ale jen někdy. A je to asi na předku bo když začnu dělat myšky tak to přestane a zase začne. nejhorší je že jeden den je to OK a pak zase to písk písk pysk. jako by šrtala destička o kotouč.........
Tak co víte nevíte???
díky
astra G 100 edition X16SZR caravan 55kw
- Reklama
Pískání jsem řešil asi před týdnem. Byly to destičky na zadních kotoučích. Nejdřív to pískalo občas ale pak skoro pořád a byl to takový kravál že se za mnou ohlíželi lidi na městě. V servise ale sundali destičky obrousili jim hrany , oklepali rez z hrany kotouče a pomohlo to. Dal bych cokoli abych se toho pískání zbavil tenhle pazvuk přímo nesnáším
OPEL ASTRA 1,6 16v 3dv.
a je po pysku
Tak je vyřešeno. Byl jsem u dvorního mehánika. Bylo to zadní pravý kolo.
destičky totale přirezlý takže očištěno, obroušeno,namazáno,hotovo, TICHO zatim........
Kdybych to nemusel dělat na ulici tak to udělám sám ale na zvedáku a s pneu klicem je to rychlejší
destičky totale přirezlý takže očištěno, obroušeno,namazáno,hotovo, TICHO zatim........
Kdybych to nemusel dělat na ulici tak to udělám sám ale na zvedáku a s pneu klicem je to rychlejší
astra G 100 edition X16SZR caravan 55kw
Čo sa týka pískania hladal by som chybu v brz.doštičkach. Na každej sade je taka pruzinka v tvare U ktora má po istej miere opotrebenia pískat!!! Zacne sa totiz dotykat kotuca.Na to tam je.
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
Re: písk písk písk pííííísskáání
Taky mi to teď píská a to už obě přední...ale nemělo by to pískat při brždění když je to opotřebovaný a dotýká se to kotouče? Mě to píská při normal. jízdě a když přibrzdím nebo zatočím tak to přestana. Už sem je měl sundaný čistil sem je přebrušoval a požád nic..píská a píská..už z toho šílímStano píše:Čo sa týka pískania hladal by som chybu v brz.doštičkach. Na každej sade je taka pruzinka v tvare U ktora má po istej miere opotrebenia pískat!!! Zacne sa totiz dotykat kotuca.Na to tam je.
moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/