teď mě to taky napadlo, ale to by musel z auta lozit věčně nalitý aby to doklázal tak častoadam09 píše:Hribek : A nezavadis za to treba nohou za tu packu pod volantem ?
Otevření kapoty zvenčí ???
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Reklama
No to bych netrvdil... Jsou lidi, co kradou i za bílého dne Nedávno byla v televizi reportáž, jak zloději kradli auto minimálně 30minut a stejně ho neukradli, protože dříve přijela policie... Hold pokus/omylPico píše:Zlodej nemá toľko času, aby sa najprv hral so zámkom kapoty, potom s baterkou a tak išiel do auta. Keď niečo chce zobrať, vylúpne okno šrobovákom a ide preč.
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
No myslel jsem na to že by to mohlo být něco takového, ted se mi v tom během vánoc nechce hrabat, ale o víkendu to hodím do garáže a zkusím to lanko, jak chodí.manli2 píše:ono stačí tatuhlé lanko že se ten mechanismus nevrátí a nezablokuje kapotu a pak stačí aby se správně zkroutila a je otevřeno...
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jj, zatuhlá vazelína je svinstvo
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
novou grafitku už tam mám vod létadimi píše:Taky se mi to stalo. Vymyl jsem celej mechanizmus a odstranil starou zatuhlou vazelínu od výrobce a promazal vše grafitkou a je klid. Zrovna tak mi to pomohlo na pátých dveřích, ale to je větší průser když nejdou otevřít. A taky to byla jen stará a zatuhlá vazelína. Pak ten zámek nechodí jak má.
Raději bych pak nechal smazat toto téma V Vysoké nad Labem ( na sraze ) dal nějaký vtipálek všem Astrám za stěrače letáček, tak aby náhodou na příštím všem neotevřel kapotu
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
- kabrioletak
koukam trosku s prekvapenim,jeste se mi nestalo ze by se sama otevrela kapota,a abych rekl pravdu slysim to poprve pravda na kadetu jsem zapomel sroubovak na vnitrnim parapetu baltniku a zavrel kapotu,samozrejme omylem a pak nesla otevrit,tak trosku sem si stim pohral nez sem to otevrel ale ze by se sama zniceho nic otevrela to slysim poprve
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
Re: Otevření kapoty zvenčí ???
Prihazuju zkusenost, pze se mi nedavno stalo, ze jsem mel poskozeny zamek na kufru. Nicmene zustal zamceny, ale je poskrabany a zdefromovany od nejakyho stahovaku. V te souvislosti me prave napadla funkcnost alarmu. Prijde mi, ze u Astry moc dobre resen neni, pze ohnout se pod auto a precvaknout napajeni klaksonu je otazka par sekund... Myslim, ze po teto zkusenosti je cas alarm vyzkouset, jestli jeste vubec funguje. Takze otevrit kapotu bez toho, aniz by alarm houkal je vic nez realny...
to by mě zajímalo kde přecvakneš napájení klaksonu, orig alarm netroubí klaksonem co máš na troubení (před předním kolem napravo) ale klaksonem umístěnym vedle motorku stěračů...
moje zkušenost s orig alarmem je pouze pozitivní...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Tak to jsi me uklidnil Ja myslel, ze to troubi klaksonem na troubeniVojta píše:to by mě zajímalo kde přecvakneš napájení klaksonu, orig alarm netroubí klaksonem co máš na troubení (před předním kolem napravo) ale klaksonem umístěnym vedle motorku stěračů...