woe nepindej a koukej dorazit..nechci tam bejt zase nejmensiCidla píše:mě zatím nikam nepiš, znáš jak to se mnou je, ale určité procento že bych dorazil tam je
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
woe nepindej a koukej dorazit..nechci tam bejt zase nejmensiCidla píše:mě zatím nikam nepiš, znáš jak to se mnou je, ale určité procento že bych dorazil tam je
jak jako moc daleko..dyt to mas co by kamenem dohodil....koukej byt i v kempu a at zena vezme jeste nejakou spoluzacku pro meduphy píše:Ja prijedu urcite i se zenouale jestli dal do kempu to jeste nevim to je moc daleko
normálně to mám malé, že přečtu velká guanoDefender píše:Takže tady je ten poupravenej seznámek a vzhledem k hlasování již upravený datum konání, jasně pokud budou stěrače, tak je pro ty co si je objednají vezmu sebou na sraz
![]()
Pokud jsem na někoho pozapoměl, nebo tam bude chtít dopsat a nebo jsem mu popletl počty, tak se ozvěte a opravíme, doplníme jak si račte přát![]()
, samozřejmě že předpokládám, že se seznam ještě rozroste, ale už teď je to nářez
![]()
![]()
měl jsi si ježíškovi napsat o podpatkyPitman píše:woe nepindej a koukej dorazit..nechci tam bejt zase nejmensiCidla píše:mě zatím nikam nepiš, znáš jak to se mnou je, ale určité procento že bych dorazil tam je
no presne tak, casovePitman píše:jak jako moc daleko..dyt to mas co by kamenem dohodil....koukej byt i v kempu a at zena vezme jeste nejakou spoluzacku pro meduphy píše:Ja prijedu urcite i se zenouale jestli dal do kempu to jeste nevim to je moc daleko
Tak fajn..ja ti jeste pak napisu moje pozadavkyduphy píše:no presne tak, casovePitman píše:jak jako moc daleko..dyt to mas co by kamenem dohodil....koukej byt i v kempu a at zena vezme jeste nejakou spoluzacku pro meduphy píše:Ja prijedu urcite i se zenouale jestli dal do kempu to jeste nevim to je moc daleko
skusim ukecat zenu at nekoho veme
ale musis platit raut
![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |