- IMG_3733.JPG (198.09 KiB) Zobrazeno 1998 x
- IMG_3736.JPG (169.68 KiB) Zobrazeno 1998 x
No teď bych to rozhodně nemyl... Pokud se bude postupně oteplovat, tak všechen sníh a bahno půjde z chodníků do silnice, takže všechen ten bazmek bude na silnici a tím pádem budou Astry ještě více zašpiněné, než mohly být do teď
Já kdybych měl zadní kufr úplně černej, tak bych měl auto čisté.tesario píše:Škoda, že jsem nevyfotil svou Astru ještě, když byla špinavá. To byste viděli opravdu špinavý auto (zadní kufr byl úplně černej a značka nebyla vůbec vidět)
Nejsou čerstvý, ale hrálo se o nejšpinavější foto auta nebo o nejčerstvější fotku ...už je to nějakej pátek to je pravda...APiK píše:Cidla: Humáč, to je fakt, ale ty fotky nejsou moc čerstvý, co?
no tak kdyby mělo ruce tak by se umylo samo né to už by mě nepotřebovaloFrydex píše:Tak to je humáč.... ... kdyby to auto mělo ruce, nebo nohy, tak bys viděl
Však já také nepoužil nejčerstvější foto Ale toto si vyhrál s přehledemCidla píše:Nejsou čerstvý, ale hrálo se o nejšpinavější foto auta nebo o nejčerstvější fotku ...už je to nějakej pátek to je pravda...
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |