Přední světla s denním svícením
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přední světla s denním svícením
Tak přece diody. Tahle cena už je zajímavější.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
O nás
- Reklama
No ještě si to musím rozmyslet,když se tak na ně dívám tak jsou jako z toho Golfa III.
Naposledy upravil(a) COBEIN dne 15 led 2009, 09:50, celkem upraveno 1 x.
ASTRA LA VISTA
sem si myslel že se ti budou libit....
Až budou levnější, tak tou dobou bude mít většina z nás Astru Hmekim píše:Ta cena je trochu mimo, ale za novinku se to da cekat. Až to trochu slevni jdu do toho.
No a jestli to bude mít spešl patice, tak až Ti jedna rupne, tak už ji nikde neseženešMajesty píše:Když jsem ten obrázek zvětšil, tak jsem tam viděl dirky. Na tom odkazu se to dá ještě zvětšit a tam je krásně vidět, že ten proužek je z několika malých parabol. Takže jedině diodové žárovky, pokud k tomu něco není v ceně. Jiné parkovačky nevidím.
PS: Vždyť to jsou jen upravené Black Magic a s LED páskem navíc, to si mohu udělat doma
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
ty máš v black magic čočku?
Tak mně se teda moc nelíběj a už vůbec za takovou cenu, ale nejsou to náhodou na xenony, když už mají tu čočku ?
Nicméně klasický origo Hella xenony v N-Joyi provedení jsou podle mne hezčí, tohle vypadá jak kdyby to někdo doma zbastlil a ještě k tomu bez vkusu, ale holt jen můj názor
Nicméně klasický origo Hella xenony v N-Joyi provedení jsou podle mne hezčí, tohle vypadá jak kdyby to někdo doma zbastlil a ještě k tomu bez vkusu, ale holt jen můj názor
Mobil : 602318645
No čočku tam samořejmě nemám, ale jezdit se dá i bez ní
Jenže když v tom máš xenony chudáci ty proti tobě, když nejsou v čočce....
END
Astramane nechápu...
....dnes mě pobavil 3 letý syn od známého, bavili sme se o xenonech, a o tom jestli ve světlech musí být čočka, a ten malý fiškus šel do kuchyně a přinesl nádobku s čočkou a že prý čočka tady Nasypat do světla a svítím čočkou
....dnes mě pobavil 3 letý syn od známého, bavili sme se o xenonech, a o tom jestli ve světlech musí být čočka, a ten malý fiškus šel do kuchyně a přinesl nádobku s čočkou a že prý čočka tady Nasypat do světla a svítím čočkou
No xenony mám i bez čočky a nikdo na mně neblíká. Chce to jen mít světla seřízené.
Tyto světla s denním svícením už prodávají v polsku na vw,audi.....a součástí těch světel jsou diody.
Já si je kupovat nebudu. Nějak se mi nelíbí to že je parabola pro dálkové světlo menší než blinkr.
Tyto světla s denním svícením už prodávají v polsku na vw,audi.....a součástí těch světel jsou diody.
Já si je kupovat nebudu. Nějak se mi nelíbí to že je parabola pro dálkové světlo menší než blinkr.
ASTRA LA VISTA
-
- Kontaktovat uživatele:
Čočka být určitě nemusí. U Peugeota jsem měl taky origo xenony a bylo to normální světlo. Akorát ta výbojka byla v takové plechové krytce, podobně jako třeba dřív žárovky v dálkových. Jinak mě se ty světla taky moc nelíbí. Nejlíp vypadají v černém provedení na Zafiru, ale to ostatní nic moc. Vypadá to moc přeplácaně. Chtělo by to vidět na autě a rozsvícené.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
O nás
O nás
Cobein a Majesty: HID H7,H1 bez čočky? Neřeknu D2 (teď nevim jestli S nebo R) jo, ty jdou i do oribo bez čoček, ale jinak jsem ještě neviděl že by xenon v čirý neoslňoval...
END
Co na tom nechápeš? Vždyť jsem jednoznačně napsal, že se mě více líbí Black Magic než tyto Můj názor, nikomu jej nenutím... A k tématu, jestli bych si dal xenon do normálních světel ( bez čočky ) jsem se vyjádřil už kdysi v příslušných tématech a to větou NE, NEDAL CHAPIŠ TO?Jocker píše:Astramane nechápu...
tak tieto svetlá su super krása!!!Tak dobre že som nekupil už angel eyes lebo keby som videl tieto tak ma asi porazí
ktovie ako by to vyzeralo na naších astričkách budem veľmi rozmyšlať teraz ktorééé........ANGEL EYES vs DEVIL EYES
ktovie ako by to vyzeralo na naších astričkách budem veľmi rozmyšlať teraz ktorééé........ANGEL EYES vs DEVIL EYES
Opel Astra G 1.6 8V X16SZR OPC Line
Opel Combo Tour 1.4 16V Z14XEP
http://www.aquapumps.sk/
Predaj-čerpadla,potrubné systémy,kotly,radiátory,ohrievače vody...
Opel Combo Tour 1.4 16V Z14XEP
http://www.aquapumps.sk/
Predaj-čerpadla,potrubné systémy,kotly,radiátory,ohrievače vody...
tak ty černý na astru celkem dou ale u sebe bych to nechtěl a na zafiru sou divný