FRYDEX Urve X Neurve
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: FRYDEX Urve X Neurve
no je mi líp, nicméně pokud se o víkendu uvolní místní dílna, skočim tam s kámošem a normálně to ufláknu flexou
abych mohl hned namontovat vršek a nejezdil jen s tyčkou
abych mohl hned namontovat vršek a nejezdil jen s tyčkou
- Reklama
Mohu potvrdit, že i s totálně vyrvanou se ještě dá jezdit.COBEIN píše:Neboj se,a kdyby už fakt něco polámal tak kousek od Ostravy je Opava no a tady mám astru na díly. To dojedeš...new-name píše:jestli mě naštvete a nastrašíte, tak jí rozříznu flexou a bude pokoj
Nic neřež,pokud nechceš čekat na to jak to dopadne s Frydexem tak si sedni přes obě přední sedačky ať máš řadičku přímo před sebou. Uchop kouli pevně oběma rukama a snaž se pokud možno největší silou koulí jakoby pootočit (netahej ji nahoru) Až se ti toto podaří máš vyhráno,potom už jenom kouli vytáhneš ven-nahoru. A je to. Lepší je se před tímto úkonem dobře najíst: Hovězí vývar s masem a nudlemi
Husa nebo kachna,zelí a houskový knedlík
0.5l světlého piva Budvar 12°
To mi tak připomíná že jsem dnes ještě nejedl.
Husa nebo kachna,zelí a houskový knedlík
0.5l světlého piva Budvar 12°
To mi tak připomíná že jsem dnes ještě nejedl.
ASTRA LA VISTA
-
- Kontaktovat uživatele:
no tak přesně takhle to zkoušel rchlyradim a byl červenej jak rak, nejde o to že nechci čekat, to je už v pondělí, ale spíš že je to hodně daleko z domečku a nechci si přidělat nějaký komplikace na cestu dom po tom co tu každej rejpal straší
Neboj,na ostravských srazech a na sraze v Kajlovci jsem několika klukům kouli sundal. Je fakt,že jsem jim hned prodal chromovanou.
ASTRA LA VISTA
-
- Kontaktovat uživatele:
a čím si jí přilepili? no já tam chci nanadat tu svíticí, ale už mám asi měscí spoždění pořád se to komplikuje
No ty chromované mají takový malý imbus a tím se to přišroubuje. Ta tvoje pokud to nemá by jistě šla přilepit PUčkem.
ASTRA LA VISTA
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
no fakt jsem to zkoušel a ani za boha...už jsem taky sundal nejednu řadičku! ale jak jsem se s njoumíkem nad tím přemýšleli tak jsme to svedli na zimu! když je auto na kost promrzlý tak to prostě nepude... řekl jsem mu at to pořádně vyhřeje a pak to dá...
eště ted mám červený ruce...
Ono to ňounejmovi netopí? Vždyť cestou k tobě to musel natopit jak s*iňa.
END
No silikon nebo chemoprén bych asi nezkoušel. Silikon je pořád vláčný a nelepí a chemoprén zase lepí a smrdí. Abys nebyl sjetej než to vyventiluješ.
ASTRA LA VISTA
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
tak to aby si new-name vzal sebou elektrocentrálu a flexu, kdyby se to ani Frydexovi nepovedlorychlyradim píše:no fakt jsem to zkoušel a ani za boha...už jsem taky sundal nejednu řadičku! ale jak jsem se s njoumíkem nad tím přemýšleli tak jsme to svedli na zimu! když je auto na kost promrzlý tak to prostě nepude... řekl jsem mu at to pořádně vyhřeje a pak to dá...
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- synologic
- Kontaktovat uživatele:
Křupne mu v zádech a tahat se budete s Frydexem.
-
- Kontaktovat uživatele:
za 20 km auto zahřeješ, ale neprozhřeješTrdlo píše:Ono to ňounejmovi netopí? Vždyť cestou k tobě to musel natopit jak s*iňa.