zdarvím Zafiráky tak samolepky jsou doma. myslím,že se vcelku povedly. Ale možná bude trošku problém s tím drobným písmem na odkazu. Ale vzhledem k tomu že se blíží vánoce udělám vám radost.
Jsou vaše za cenu poštovní známky , nebo mi na srazu koupíte pívo Takže kdo má teda zájem ať mi dá vědět jméno a adresu na SZ nebo email. Nabídka je omezena na 8 střbrných a 8 černých kusů. jinak bych musel dodělat další
Zafira Elegance 1.8 16V - klima, 4X airbag , el. okna + zrcátka, nast. sedadlo řidiče, ABS + TC alarm + central DO + paeger
muna píše:zdarvím Zafiráky tak samolepky jsou doma. myslím,že se vcelku povedly. Ale možná bude trošku problém s tím drobným písmem na odkazu. Ale vzhledem k tomu že se blíží vánoce udělám vám radost.
Jsou vaše za cenu poštovní známky , nebo mi na srazu koupíte pívo Takže kdo má teda zájem ať mi dá vědět jméno a adresu na SZ nebo email. Nabídka je omezena na 8 střbrných a 8 černých kusů. jinak bych musel dodělat další
Zafira Elegance 1.8 16V - klima, 4X airbag , el. okna + zrcátka, nast. sedadlo řidiče, ABS + TC alarm + central DO + paeger
Tak za to, co teď napíši, mě už nikdo nebude mít rád , ale ta Zafirácká samolepka je 100 hezčí než Astrácká ( samozřejmě myslím stejný profil )
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!