rozměr O kroužků topení + návod na výměnu
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
rozměr O kroužků topení + návod na výměnu
chlapi, můžete někdo zjistit rozměr těch O kroužků?? pak si myslím to nebude problém poshánět, kdekoliv v prodejnách s těsněním
edit: doplním sem objednací čísla "O" kroužků
68 45 676: NEPOUŽÍVÁN S ELEKTRICKÝM OHŘÍVACÍM SYSTÉMEM POUŽITO SPOLU SE ZADNÍM TOPENÍM
18 45 994: POUŽÍVÁN S ELEKTRICKÝM OHŘÍVACÍM SYSTÉMEM POUŽITO SPOLU SE ZADNÍM TOPENÍM
Mike.S
edit: doplním sem objednací čísla "O" kroužků
68 45 676: NEPOUŽÍVÁN S ELEKTRICKÝM OHŘÍVACÍM SYSTÉMEM POUŽITO SPOLU SE ZADNÍM TOPENÍM
18 45 994: POUŽÍVÁN S ELEKTRICKÝM OHŘÍVACÍM SYSTÉMEM POUŽITO SPOLU SE ZADNÍM TOPENÍM
Mike.S
Naposledy upravil(a) Hany dne 27 led 2009, 16:10, celkem upraveno 2 x.
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: rozměr O kroužků topení
jeden ale není "O" a jsem línej jít do auta, tak si změř ten otvor bez kroužků ne?
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
Jsou to oba O kroužky. A otvor bez kroužků změřit můžu a je mi to k ho..... O kroužek je nepatrně větší, aby těsnil a má svou tloušťku, a musí těsnit i vnitřním průměrem, takže tak asi. Potřebuji zjistit rozměr kroužků.
-
- Kontaktovat uživatele:
aha
Naposledy upravil(a) new-name dne 15 led 2009, 06:02, celkem upraveno 1 x.
Jo ale Hany myslí O-kroužky co těsní těleso topení a přívod hadic z motorového prostoru a ne ozdobné kroužky na ovládání
Jinak pokud jde o samotné kroužky (těsnění), tak ty stojí v Oplu jen pár korun...
Jinak pokud jde o samotné kroužky (těsnění), tak ty stojí v Oplu jen pár korun...
Stále nechápu, proč lidi věci které je lepší dát origo a navíc stojí jen pár korun, se snaží mermomocí sehnat někde v e-shopech či autodílech na 120 (nadsázka) apod....
Přitom ve finále zjistí, že sháněním náhražky pro*ebali víc času a peněz, než kdyby vlítli do první autor. prodejny a koupili to tam.....
Nehledě, že výrobci takovýchto maličkostí nejsou idioti a většinou se sice jen nepatrně ale přesto liší a to zrovna u o kroužku na radiátor může být desetina mm a už to nebude těsnit.
Přitom ve finále zjistí, že sháněním náhražky pro*ebali víc času a peněz, než kdyby vlítli do první autor. prodejny a koupili to tam.....
Nehledě, že výrobci takovýchto maličkostí nejsou idioti a většinou se sice jen nepatrně ale přesto liší a to zrovna u o kroužku na radiátor může být desetina mm a už to nebude těsnit.
END
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
jsem stebou za jedno, že origoš je origoš, ale pochybuju, že když zajedu do Oplu v Uh. Hradišti, že ty O kroužky budou mít, bude to na objednávku a bude to trvat měsíc, než to dojde, takže proto se pídím po rozměrech, že bych to mohl sehnat jindeTrdlo píše:Stále nechápu, proč lidi věci které je lepší dát origo a navíc stojí jen pár korun, se snaží mermomocí sehnat někde v e-shopech či autodílech na 120 (nadsázka) apod....
Prdlajs měsíc, dneska je středa tzn. v úterý nejdýl je máš i kdyby je táhli z DE. Spíš je stáhnou z prahy a tak by tam byli do druhého dne. Navíc dost pochybuju, že tohle by nebylo skladem...
END
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
dobroš zkusím se poptat, překvapilo by mě, kdyby je měli skladem
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
Tak chlapi dodělal jsem návod na výměnu O kroužků radiátoru, je to zasláno Miloshovi, aby to sem šupl, tak doufám, že vám to pomůže
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
Re: rozměr O kroužků topení + návod
Takže jak jsem předpokládal, v Uh.Hradišti je skladem nemají.
Ale zjistil jsem že na system BEHR je obj. č. 1845994 a stojí 24 Kč/ks. Rozměr dodám, jak je koupím.
Ale zjistil jsem že na system BEHR je obj. č. 1845994 a stojí 24 Kč/ks. Rozměr dodám, jak je koupím.
Re: rozměr O kroužků topení + návod na výměnu
Ahoj, tak i já mám za sebou výměnu O kroužků, a souhlasím stím že bych tam asi nedával žádné rozměrově stejné ale jen origo, já koupil v Opel Olomouc, normálně je mají skladem a cena za kus 27,50Kč, je to prej nejčastější zimní závada a tak mají zásoby.
Ale práce fakt na prd(asi 6h), akorát taková malá vychytávka, já jsem s autem stál čumákem dolů a vůbec jsem vodu nevypouštěl, jo asi decka mi hrkla dovnitř, ale při tom jak mi to asi měsíc chcalo tak to bylo jedno a stejně i kdybych tu vodu vypustil tak něco vyteče z radiátoru, takže jsem to neřešil.
Jo a máznout vazelínou!!!
Ale práce fakt na prd(asi 6h), akorát taková malá vychytávka, já jsem s autem stál čumákem dolů a vůbec jsem vodu nevypouštěl, jo asi decka mi hrkla dovnitř, ale při tom jak mi to asi měsíc chcalo tak to bylo jedno a stejně i kdybych tu vodu vypustil tak něco vyteče z radiátoru, takže jsem to neřešil.
Jo a máznout vazelínou!!!
Nazdar chlapi aj ja som mal problem s unikom vody cez okruzky.Kym sme na to prisli tak mi vytieklo na spolujazdcovu stranu asi 0,5 l vody myslel som ze to po case uschne,ale stale sa tam drzi voda.Skusal som aj fenovat ale nepomohlo.Najlepsie je to dat asi na slnko,ale teraz cez zimu sa nechce ukazat.Poradte ako to mam vysusit aby mi do leta nezhnil spodok pod spolujazdcom.
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
řešil jesm to tak, že savé hadry jsem nacpal pod koberec a na koberec a pořádně pošlapal, ono je pod tím kobercem taková,,houba,, a ta je sakra nasátá, takže vymačkat tu vodu z níeddie1001 píše:Nazdar chlapi aj ja som mal problem s unikom vody cez okruzky.Kym sme na to prisli tak mi vytieklo na spolujazdcovu stranu asi 0,5 l vody myslel som ze to po case uschne,ale stale sa tam drzi voda.Skusal som aj fenovat ale nepomohlo.Najlepsie je to dat asi na slnko,ale teraz cez zimu sa nechce ukazat.Poradte ako to mam vysusit aby mi do leta nezhnil spodok pod spolujazdcom.