Valdova astřička- Z16XE 5dv.
-
- Kontaktovat uživatele:
nechapu jak to muzes srovnavat s rapidem, jsou to nesrovnatelny auta, veci na to jsou nesrovnatelne drahy a hlavne... jde o to, ze to cloveka, co to dela bavi... ja na tom skoro nic nemam a taky me to stalo prachy a hlavne nervy... ale to je zbytecny vysvetlovat cloveku, co si to neprozil a nevi jak to s tim je
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
polštářku ty radši mlč. To srovnání s Rapidem bylo obrazný. Mě to příjde neskutečná hovadina dávat do víc, jak 5 letého auta takovýhle peníze. Nikomu neberu, pokud to dělá, jen se nad tím pozastavuju. Ty peníe radši projezdím, protože pro mě není sen si rozhodně astru nechávat 20 et. Jednou ji budu chtít prodat, počítám za rok a to bude holka už 8letá a nikdo by mi nezaplatil "mračítka od mattigu".
2.0 16V
-
- Kontaktovat uživatele:
dominus-et-deus: nikdo nerek ze si to auto bude chtit nechavat do smrti. Jsou lidi, ktery k tomu autu ale vztah maji a lidi ktery ne. A co se "mracitek od mattigu" tyce... nikdo nerek ze s urcitejma upravama roste cena vozu. Treba cena myho by se nelisila od seriovky, ale cela valdovy astry 100% jo, pac ji ma celou prekopanou. Na tuningu se nevydelava, dela se proto, ze te to bavi a libi se ti to, ale ty to evidentne nechapes tak do toho nerejpej
Tak mě tu máte
Upřímně díky za všechny vaše názory a odpovědi .
Je naprosto jasné, že se mi vynaložené úsilí a peníze za toto auto už nikdy nevrátí . Každý jsme jiný a každý máme x-různých možností, ať už to jsou ty finanční, či jiné... Já jsem začal astru upravovat, když ještě smrděla novotou a nebyla ani zajetá, takže pro mě to byl sen, který jsem si "dnes" po letech splnil a až jí za pár let prodám(možná třeba už ten příští), tak si koupím jen sérii (pro rodinu) a ohledně tuningu a stylingu na ní ani nesáhnu. Postupem času se člověku v životě mění i jeho záliby a jeho priority. Ještě jednou díky za ohlasy .
Valda
Je naprosto jasné, že se mi vynaložené úsilí a peníze za toto auto už nikdy nevrátí . Každý jsme jiný a každý máme x-různých možností, ať už to jsou ty finanční, či jiné... Já jsem začal astru upravovat, když ještě smrděla novotou a nebyla ani zajetá, takže pro mě to byl sen, který jsem si "dnes" po letech splnil a až jí za pár let prodám(možná třeba už ten příští), tak si koupím jen sérii (pro rodinu) a ohledně tuningu a stylingu na ní ani nesáhnu. Postupem času se člověku v životě mění i jeho záliby a jeho priority. Ještě jednou díky za ohlasy .
Valda
Astra G - 1.6 16V 93 kw (127PS)
Možná, že nějaká malá kosmetická úprava bude, ale ta rozhodně nespadne mezi tuning, ani styling . Na "hraní" s autem jsem měl už moře času, takže teď příjdou na řadu daleko více důležitější věci.Zigi píše:Neverim ze neupravis ani jednu vec
Urcite neco se ti na novem aute nebude libit a bude zmena,i kdyz treba jen malinka
Valda
Astra G - 1.6 16V 93 kw (127PS)