Přední světla Depo
Přední světla Depo
Chtěl bych koupit přední světla Depo,napodobenina N-joy.Máte s tím někdo nějaké zkušenosti,myslím jako jestli vše funguje tak jak má atd...Něco jsem tady na fóru pročetl,ale moc toho není. Díky za odpovědi
ASTRA htb 1,4 16V,2000,stříbrná metalíza
- Reklama
Re: Přední světla Depo
No slyšel jsem že hůř svítí. Ale na zafiře jsem měl zadní Depo,mám tam jiné a taky Depo a svítili normálně. Nevím,s těmi předními nemám zkušenost.
ASTRA LA VISTA
Co se týče mé zkušenosti,
otec loni v zimě trefil srnku, odnesly to obě světla, u pravého popraskal i zadní kryt, takže bylo celé na hovno a u levého světla to odnesly "jen" packy. Takže jsme koupili pouze jednu lampu, za 1200,-Kč DEPO, všechno proběhlo OK až do té doby než jel v únoru na technickou. Samozřejmně auto neprošlo a důvod? lampa DEPO. Vnitřek lampy nešel kloudně štelovat a světlo nedělalo klasické véčko, nýbrž jakousi mlhovinu. Za mě nedoporučuju!
palin
otec loni v zimě trefil srnku, odnesly to obě světla, u pravého popraskal i zadní kryt, takže bylo celé na hovno a u levého světla to odnesly "jen" packy. Takže jsme koupili pouze jednu lampu, za 1200,-Kč DEPO, všechno proběhlo OK až do té doby než jel v únoru na technickou. Samozřejmně auto neprošlo a důvod? lampa DEPO. Vnitřek lampy nešel kloudně štelovat a světlo nedělalo klasické véčko, nýbrž jakousi mlhovinu. Za mě nedoporučuju!
palin
OPEL ASTRA Coupe 2,2 16V
VW POLO 6N2 1,0 8V
VW POLO 6N2 1,0 8V
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
N-joy nevím ale řešily se tu někde AE od FK a FK Automotive si je nechávají dělat právě u DEPO
4 palin: na STK musíš mít obě lampy stejné už jen proto co píšeš
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
myslel jsem samozřejmně, že obě dvě lampy byly stříbrné-klasika,genius0011 píše:N-joy nevím ale řešily se tu někde AE od FK a FK Automotive si je nechávají dělat právě u DEPO
pochybuju, i kdyby byly obě dvě lampy DEPO, tak by to auto prošlo TK
OPEL ASTRA Coupe 2,2 16V
VW POLO 6N2 1,0 8V
VW POLO 6N2 1,0 8V
Díky za vaše názory,takže raději do nich nepůjdu nechám tam klasická světla,třeba bude někdo prodávat origo hella ve stylu N-joy
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
mrkni na to jsou to origa upravený : https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?f=8&t=11077
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
jo díky,na to jsem se už díval,ale počkám do jara,třeba se ještě něco naskytne