otvor z motoru do kabiny
- Sillmarilion
otvor z motoru do kabiny
Zdravim.. davam si do auta stroboskopy a potrebuju v kabine ridice zapojit vypinac, ale nikde nemuzu najit potrebny otvor pro vedeni kabelu.. kamosi v praci mi rikali ze je nekde nad plynovym pedalem.. nevi nekdo kde presne je? diky
- Reklama
Re: otvor z motoru do kabiny
Nejjednodušší cesta pro kabel do interieru je po lanku otevírání kapoty.
Štráda promine, odcituju ho z jiného topicu:
Štráda promine, odcituju ho z jiného topicu:
Štráda píše:já tahal káble,jak sundáš stěrače+pvc lištu tak hnud u řidiče je průchodka-lekce jí nařízneš a po protažení jí silikonuju pro jistotku,vede tam lenko na otvírání kapota a asi nejaké kabely tuším,ze vnitř sundáš plast u páčky na kapotu-vemeš nějakej2mm silnej drát a pružnej,káble co chceš protáhnout,přifixuješ el.páskou k drátu a protáhneš,práce cca 20min se vším
END
-
- Kontaktovat uživatele:
já si vyvrtal svůj v place přibližne nad plynem prostě kde bylo místo i v motoru
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
tavnou pistolí takovým syflem jak tu někdo psalTrdlo píše:A čím jsi to utěsnil?
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
-
- Kontaktovat uživatele:
no přesně jak je již výše psáno nic jinýho jsem po ruce neměl a stejnaj jsem spokojen
Spokojen? No tak se na to místo podívej po půl roce znova....
Až ti bude něco kapat na nohy, víš kde hledat problém, gumové průchodky se nedávají jen pro parádu...
Až ti bude něco kapat na nohy, víš kde hledat problém, gumové průchodky se nedávají jen pro parádu...
END
-
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem kolem bovdenu lanka pro kapotu protáhnul 4 kablíky, pak jsem vyvrtal díru těsně vedle, dal průchodku, tudy šla celá trojlinka 3x0,5 a další zvonková dvojlinka... jak v elektrárně Všecko ok, už je to "pár" nedělí a všude sucho, nic nerezne.
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Sillmarilion
to Frydex: prosim tě co je to bovden???
Bovden je to černý/šedý kovový s plastem navrch v čem jdou lanka. Máš to např. na otevírání kapoty, na ruční brzdu apod.
END
Zhruba nad plynovým pedálom cca 5 cm pod torpédom je otvor zaslepený gumovou priechodkou. Ten sa dá použiť na takéto dorábky (dodělávky). Je to tu na fórume aj sfotené, tuším pri dodatočnej inštalácii MID.
Opel Astra Classic II 1,4 16V Twinport (Z14XEP) 5dv.
Ja mam tadial tahane plynove lankoKraken píše:Zhruba nad plynovým pedálom cca 5 cm pod torpédom je otvor zaslepený gumovou priechodkou. Ten sa dá použiť na takéto dorábky (dodělávky). Je to tu na fórume aj sfotené, tuším pri dodatočnej inštalácii MID.
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA
Myslíte asi toto:
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
- Sillmarilion
ok.. nariznu-li ten husi krk na ktery mi ukazuje sipka na obrazku a nacpu tam ten kabel tak by to slo jo?