Ex Green G 1.6 + Red GTC 1.8 by Samothe
- Reklama
no asi ne to bych musel ještě více šáhnout do peněženky a to se mi opravdu nechce uvažoval jsem chvíli o nabídce Cobeina o nárazníku Lumma ale protože už to mám dost snížené a při parkování to mohl zničit tak radši ne možná jen něco decetního třeba podspojler když už se bude lakovat a tohle na moc nevyjde ale jinak nic no uvidíme
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, no držim palce aby vše klaplo, já sice jezdím, ale nemohu přijít na zavadu, snad se to vyřeší příští týden .
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Re: Samothova Astřička X16XEL 5dv.
trošku jsem se nudil a upravil první stránku přidáním fotek ze srazů
Tak jak Samothe, jak pokračuješ? Už to máš všecko v kupě?
Vidim samothe ze tie kostry v mojom aute ta uchvatili ked si im aj fotecku venoval
CO MOZES UROBIT DNES NEODKLADAJ NA ZAJTRA, ODLOZ NA POZAJTRA A MAS DVA DNI VOLNA
Robota neni ko..t, postoji aj tri dni
Robota neni ko..t, postoji aj tri dni
Kurňa ty fotky z srazů tady taky někdo má, ale kdo? Že by další trend, stejně jako s AvataremSamothe píše:trošku jsem se nudil a upravil první stránku přidáním fotek ze srazů
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
včera jsem dal dohromady poslední chybějící díly a v pondělí se pojede na tvrdo tak uvidímeSkuti píše:Tak jak Samothe, jak pokračuješ? Už to máš všecko v kupě?
jj kostry jsou supersportive píše:Vidim samothe ze tie kostry v mojom aute ta uchvatili ked si im aj fotecku venoval
heh mno nechal jsem se tebou trošku inspirovat doufám že neva nuda je nudaAstraMan píše:Kurňa ty fotky z srazů tady taky někdo má, ale kdo? Že by další trend, stejně jako s Avatarem
jen mě tak teďka napadlo nemáte někdo nějaké fotky astry s kombinací zelenočerné?
když budu stříkat tak mě jen tak napadla tahle kombinace tj.na černo jen kapota,zadní dveře a nárazníky
asi to bude blbost že
když budu stříkat tak mě jen tak napadla tahle kombinace tj.na černo jen kapota,zadní dveře a nárazníky
asi to bude blbost že
- kabrioletak
hm to bych nedelal,nevypadalo by to pekne.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
Samothe> přemýšlel jsem nad tím, teď mě mrzí, že jsem to tak neudělal, mám jen kapotu, ale bez těch nárazníků...
.....Opel Astra G 1,6 16V byla... ted mam Subaru impreza WRX combi 01rv s 06 tvari
Yamaha XT 660 X Supermotard
lite.rajce.net......
Yamaha XT 660 X Supermotard
lite.rajce.net......
koukal jsem na tvé fotky nevypadá to zle ale kašlu asi na to aby to vypadalo solidně tak bych musel stříknout i střechu a to už můžu rovnou stříknout celé auto blbej nápadLiTe píše:Samothe> přemýšlel jsem nad tím, teď mě mrzí, že jsem to tak neudělal, mám jen kapotu, ale bez těch nárazníků...
Nene vůbec nevadíSamothe píše:heh mno nechal jsem se tebou trošku inspirovat doufám že neva nuda je nudaAstraMan píše:Kurňa ty fotky z srazů tady taky někdo má, ale kdo? Že by další trend, stejně jako s Avatarem
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.