Piskot klinoveho remena
- Reklama
Re: Piskot klinoveho remena
5636564 - řemen = řemen rozvodový 162 zubů
5636740 - kladka n. 733 = napínací kladka
5636455 - 2-CÍVKA = první vodící kladka
5636454 - 2-CÍVKA = druhá vodící kladka
0636648 - šroub = šroub napínací kladky
6802059 - 1-SKŘÍŇ = pouzdro recirkulační klapky
6802059 - 1-SKŘÍŇ = pouzdro recirkulační klapky
END
Co ta skříň??????Trdlo píše:5636564 - řemen = řemen rozvodový 162 zubů
To je na netu ta databáze? Hoď mi odkaz, plíííííííííííííís.
Opel Astra G - červená, 1.6 16V, 5.dv., Hatchback,r.v. 2002, 74 kW, alu kola 195/60 R15, CDR 500, 4 x airback, manuální klima, vyhřívaná zrcátka, check control
Už jsem to doplnil. A na netu to není, mám to z EPC. Na netu si můžeš zkontrolovat ceny TADY
END
Aha, takže fakt chybí jen pumpa, tak se to nakonec vyřešilo. Vyměním pumpu při cca 100 tis a pak i s celejma rozvodama při 135 tis. a je to. Děkuji vám za velice poučné rady a postřehy.Trdlo píše:Už jsem to doplnil. A na netu to není, mám to z EPC.
Ještě by mě zajímalo, jak dopadl kolega, kterýmu taky dělal bordel řemen a psal, že ho zkusí namazat mýdlem. Už se neozval. To se přeci nedělá. Protože jestli mu to taky pomohlo, tak to by pak znamenalo, že na každej problém s klíňákem by se nejdřív mělo vzít mýdlo
Opel Astra G - červená, 1.6 16V, 5.dv., Hatchback,r.v. 2002, 74 kW, alu kola 195/60 R15, CDR 500, 4 x airback, manuální klima, vyhřívaná zrcátka, check control
Když teď uděláš pumpu, tak se ale připrav na platbu za rozdělání rozvodů.
Jinak ohledně toho fakt kontaktuj RomanaK, ví co a jak jako málokdo.
END
Já ho nechci otravovat, vždyť vlastně vím, co a jak. Prostě rozvody mám kompletní bez pumpy a tu vyměním teď. Ale díkes, kdybych měl časem nějaký problém s rozvodama, tak na něj mám kontakt. DíkesTrdlo píše:Když teď uděláš pumpu, tak se ale připrav na platbu za rozdělání rozvodů.
Má provozovnu 2 km od mojí práceRejhy píše:Já ho nechci otravovat, vždyť vlastně vím, co a jak. Prostě rozvody mám kompletní bez pumpy a tu vyměním teď. Ale díkes, kdybych měl časem nějaký problém s rozvodama, tak na něj mám kontakt. DíkesTrdlo píše:Když teď uděláš pumpu, tak se ale připrav na platbu za rozdělání rozvodů.
Jako, že bych jí od něj koupil a nechal si jí v servisu namontovat? To by na mě asi koukali divně ne? Nebo on dělá i servis?Trdlo píše:No domluvit s ním můžeš i tu pumpu, když je to kolega z Astra-g.cz
- recor
- Kontaktovat uživatele:
takze pouzil som na ten klinak to mydlo, a.... nic vobec sa zvuk nezmenil. zrejme ho budem musiet teda menit..a este ma tak napadlo ci nemoze sustat kladka alternatoru alebo niektora cez ktoru ide remen..
X16SZR, 5dv., strieborna metaliza, r.v.: 98
To rozhodně může, buď napínací kladka, nebo ložisko alternátoru. Ty máš klimu?
END
Tak zkus silikonovým sprejem prostříknout tu část, udkud ti ten zvuk vychází... To popiskování může způsobovat i nějaké to ložisko, jak bylo psáno Kdyby teď nebylo venku -13, tak bych Ti nafotil co konkrétně občas promazávám já. Docela to pomáhá
Ale u mě je to jen občas a navíc to popiskování nijak znatelné... Kdo se opravdu nezaposlouchá, tak neuslyší, bohužel je slyšim všechno i to co nechci
Ale u mě je to jen občas a navíc to popiskování nijak znatelné... Kdo se opravdu nezaposlouchá, tak neuslyší, bohužel je slyšim všechno i to co nechci
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- recor
- Kontaktovat uživatele:
ano mam aj klimu, a mam taky pocit ze z alternatora ide take male popiskovanie a z niecoho ineho co je blizsie k maske ide skor to sustanie..zajtra ked bude normalne pocasie tak to skusim prestriekat.. a inak moze byt teda zly aj ten remen?? alebo to bude nejake to lozisko kedze mydlo nezabralo ?
X16SZR, 5dv., strieborna metaliza, r.v.: 98
Na řemen by zabralo mýdlo. Ale můžeš mít špatné to ložisko v altíku, nebo na cívce kompresoru klimy, nebo na té napínací kladce. Shoď řemen, a zkus jednotlivé protočit, ucítíš, jestli jdou lehce, nebo ne a jestli nemají vůle.
END