Poradíte které gumy ?
Měl jsem tu Fuldy na 1,8 16 V carvanu a nemůžu na ně říci nic jiného než chválu a to bydlím na kopečkách. A pokud se týče prodejce nejlevnějšípneu.cz, tak dnes jsem taky řešil nějaké pneu, kdy cenu, kterou nabízeli na vybrraných pneu byla o cca 300,-Kč vyšší než konkureční AZ pneu.cz a u pneunet.cz cca o 250,-kč. Poslal jsem tam na nejlevnějšípneu.cz e-mail, tak jak uvádějí v reklamě, " že pokud najdete levnější než to co nabízí oni....... a za 2 hodiny jsem již měl e - maila a " podlezli " o cenu cca 50,-Kč nižší než dávala konkurence což v globále, oproti ceně, která byla na jejich stránkách prezentována udělalo 350,-Kč na jednu pneu, což je již zajímavé, chce to asi se nebát ozvat
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je zajímavé, aj jsem na tom stejně, ale naopak. Miceliny na zimu bych si už nikdy nekoupil, už je teď dojíždím jen na léto... A na zimu jen Dunlop.Lomikar píše:Taky se mi líbily.Zakoupil jsem a výsledek bylo velké zklamání Docela kloužou a to i po zajetí.Záběr ve sněhu i vedení stopy nic moc.A docela dost hučely.Radoš 92 píše:Rozhodně doporučuji <a href=http://www.barum-pneu.cz/detail/73382/p ... />tyto:</a> DUNLOP SP WINTER SPORT 3D
A <a href=http://www.barum-pneu.cz/testy.php?pneu ... SPORT%203D> tady</a> je test.
Před tím jsem měl Michelin Alpin a to byla teda úplně jiná třída.Jízda jako po kolejích a ticho jako v kostele.Tak jak moc Michelin nemusím tak tyhle mi fakt sedly.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Som prekvapený, čo píše Lomikar ja mám M3, predtým M2, s 3D nemám skúsenosti ale Dunlop ma rozhodne presvedčili, že sú výborné a práve do snehu, utlačený, neutlačený (ľad nie - tam treba klince) pohoda. Predpokladám, že 3D budú zase o niečo lepšie.
Opel Astra Classic II 1,4 16V Twinport (Z14XEP) 5dv.
Zima se blizi a stejne jako mnozi z vas stojim pred zavaznym rozhodnutim jak obuju sveho milacka na zimu, takze bych ocenil rady a zkusenosti jinych. K tomu vsemu musim navic koupit i nove disky, protoze nechci kazdou sezonu sponzorovat pneuservisy a cekat v poradniku na prezuti.
Na leto mam originalni 4-dirove alu disky, ktere jsem opatril gumami 195/60/R15 Dunlop SP Fastresponse. Uprednostnuju bezpecnost, tichost, cenu (v uvedenem poradi). Letni Dunlopy jsou skutecne velmi tiche a chovaji se dobre. Verim, ze totez by melo platit i pro zimni (alespon podle testu). Jen pri ostrejsi jizde v zatackach si myslim, ze na tom kombiku trosku ujizdeji a lehce me desi zkusenosti ostatnich s vetsim opotrebenim. Tolik moje zkusenost. Na zimu taky dost vazne uvazuju o zminenych Dunlopech SP WS 3D
Dotaz c.1 - Hraje velkou roli, z hlediska stability a bezpecnosti, pokud opatrim auto levnejsimi 88 T (do 190 km/h)? Mozna to ma za nasledek horsi chovani v zatackach.
Dotaz c.2 - Za jakou nejlepsi cenu a kde jste videli tyto zimni Dunlopky?
Dotaz c.3 - Pokud opomenu vzhled, doporucujete na zimu koupit spise alu nebo plechace?
Dotaz c.4 - Co si myslite o koupi pouzitych disku? Mel bych se po nich shanet nebo radeji zainvestovat vice a treba koupit radeji nove plechace?
Predem diky za namety, nazory a zkusenosti
Na leto mam originalni 4-dirove alu disky, ktere jsem opatril gumami 195/60/R15 Dunlop SP Fastresponse. Uprednostnuju bezpecnost, tichost, cenu (v uvedenem poradi). Letni Dunlopy jsou skutecne velmi tiche a chovaji se dobre. Verim, ze totez by melo platit i pro zimni (alespon podle testu). Jen pri ostrejsi jizde v zatackach si myslim, ze na tom kombiku trosku ujizdeji a lehce me desi zkusenosti ostatnich s vetsim opotrebenim. Tolik moje zkusenost. Na zimu taky dost vazne uvazuju o zminenych Dunlopech SP WS 3D
Dotaz c.1 - Hraje velkou roli, z hlediska stability a bezpecnosti, pokud opatrim auto levnejsimi 88 T (do 190 km/h)? Mozna to ma za nasledek horsi chovani v zatackach.
Dotaz c.2 - Za jakou nejlepsi cenu a kde jste videli tyto zimni Dunlopky?
Dotaz c.3 - Pokud opomenu vzhled, doporucujete na zimu koupit spise alu nebo plechace?
Dotaz c.4 - Co si myslite o koupi pouzitych disku? Mel bych se po nich shanet nebo radeji zainvestovat vice a treba koupit radeji nove plechace?
Predem diky za namety, nazory a zkusenosti
Davixuv Opel Astra G, 1.7DTI Caravan
Re: Poradíte které gumy ?
ja mám matador MP 59 nordica, predtym som mal MP59, zdali sa mi lepšie na snehu..tie nordica mi prídu viac vhodné na suchú cestu, majú nízku spotrebu...
Já jezdím na Bridgestone Blizzak LM20, spokojenost. Dobré jsou i GoodYeary UG7 a Dunlopy WinterSport.
Continental TS830.
Max. spokojnost
Max. spokojnost
páni, okolo pneumatík sa pohybujem nejakú dobu, z vlastne skúsenosti a z reakcií iných viem, že GY ultragrip7+ je jedna z najlepších pneumatík, Michelin A3 sa na ňu vôbec nechytá, odporučil by som ešte Continental TS830 alebo Dunlop Winter Sport 3d... rozumná cena je aj za Kleber Krisalp HP2... ten obúvam a spokojnosť...
Re:
Tak posledných pár dní jazdím dosť aj na snehu a moja spokojnosť sa iba utvrdila. Pri rozbehu, brzdení aj zatáčaní držia super, nemal som najmenší problém.mexxo píše:Ja mám Pirelli SnowControl a aj keď zima nebola bohvieaká tých pár zasnežených dní poslúžili velmi dobre a po zbytok zimy ich ani moc neubudlo. Som spokojný
Také mám Pirelli Snowcontrol a také i teď když je zima opravdová naprostá spokojenost.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
- Michal Kus
- Kontaktovat uživatele:
mel sem Goodyear UG7 a velika spokojenost v sirce 195 co slycham Dunlop WS 3D sou velice dobry v sirce 205
Opel Astra G 1,6 16V Sportive ........ BMW e46 328Ci R6 2,8 24V COUPE
Opel https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=917
BMW http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=16&t=529
Opel https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=917
BMW http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=16&t=529
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dunlopy...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1