Soutěž
- Reklama
Done
LittleJohn-
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
Dobrý nápad, nemám nic proti DOufám, že to splní účel a dostaneme opravdu uživatele, kteří se budou vracet na náš web.
Během týdne přidáme ještě jednu podmínku, která zaručí, že uživatel přivedl opravdu člověka, který nesplnil pouze 5 videí a 5 her a pak se už nevrátil.
Děkuji za propagaci soutěže.
Admin Loupak.cz
Během týdne přidáme ještě jednu podmínku, která zaručí, že uživatel přivedl opravdu člověka, který nesplnil pouze 5 videí a 5 her a pak se už nevrátil.
Děkuji za propagaci soutěže.
Admin Loupak.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
heh.. ten nás vyhmátl ...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
hehe tak ten me vyhmatl pekne me vytočil pelhrimak jeden jako chtel abych tam privedl co nejvice lidi kteri se zaregistruji pres moji pozvanku tak shanim lidi co se regnou a jestli potom na tom servru budou hrat to uz je jejich vec ne?? Jako jestli me vyradi tak uvidi!! a pridelavat dalsi podminky do rozjete souteže je trošku ubohý
To není změna pravidel, ta čísla se zobrazením 5 videí a odeslání výsledků u 3 her, jsem si samozřejmě spletl, ta budou zachována. To bylo dáno nazačátku a tak to i zůstane. Proti zneužití pouze přidáme pár kontrol. Ti, kteří doporučili uživatele, kterým se Loupak.cz líbí a navštěvují ho, se vůbec nemusí bát. Spíše naopak.