Odkodovani autoradia CDR500
Ahoj,
mam origo kod k radiu a odkodovani jsem pouzil podle navodu , ale i tak se mi porad nedari radio odkodovat a porad mi to pise SAFE... jediny co se meni jsou cisla na pokusy... Nevite nekdo co s tim? Kody mam na 100% k radiu.
mam origo kod k radiu a odkodovani jsem pouzil podle navodu , ale i tak se mi porad nedari radio odkodovat a porad mi to pise SAFE... jediny co se meni jsou cisla na pokusy... Nevite nekdo co s tim? Kody mam na 100% k radiu.
- Reklama
Okurka:
Jestli je to VDO a nebo Delco Ti tedko nepovim, faro ma puceny bracha, az dorazi tak se podivam. Budu doufat ze je to VDO:)
synologic:
Jak to myslis lisilo ve slovech "Drzet"? Ja se dostanu bez problemu k zadavani kodu, pak tam kod vytukam a potvrdim ho znovu macknutim AS. Jak jsi to delal ty?
Jestli je to VDO a nebo Delco Ti tedko nepovim, faro ma puceny bracha, az dorazi tak se podivam. Budu doufat ze je to VDO:)
synologic:
Jak to myslis lisilo ve slovech "Drzet"? Ja se dostanu bez problemu k zadavani kodu, pak tam kod vytukam a potvrdim ho znovu macknutim AS. Jak jsi to delal ty?
- synologic
- Kontaktovat uživatele:
Borec přímo z Opla při potvrzení kódu držel asi As, už nevím přesně a přitom to stačilo zmáčknout. Co to bylo za rádio už nevím.sswood píše:Okurka:
synologic:
Re: delco 500
Proč zakládáš novej topic když to píšeš i do starýho???Radkofun píše: mam podobný problem s atoradiom delco.Nevies mi pomoct nemam nan kod.Dakujem
END
NO uz si neviem rady tak sa snazim vyuzit vsetky mozne prostriedky.SorryTrdlo píše:Proč zakládáš novej topic když to píšeš i do starýho???
edit by Trdlo: opravena citace
edit by Mike.S: nové vlákno zamčeno, přesměrováno sem
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
hele když nepřijde odpověď hned tak nezoufej, lidi sem chodí různě a hlavně žádnej příspěvek nesvítí na dálku takže až se k němu dopracuje ten co tomu rozumí určo ti nějak pomůžeRadkofun píše: NO uz si neviem rady tak sa snazim vyuzit vsetky mozne prostriedky.Sorry
edit by trdlo: opravena citace
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Zdravim
Tak nakoniec sa to podarilo OKURA mi radio odblokoval,
dik
Tak nakoniec sa to podarilo OKURA mi radio odblokoval,
dik
Re: Odkodovani autoradia CDR500
jo nemáš zač