Soutěž
- Reklama
Pokud to výjde, tak zítra se stavím u rodičů a připojím se pod jejich IP z Martinovi pozvánky pod nickem N.O.X
Jinak pokud jsem dobře pochopil, tak když se připojím z své IP adresy pod svojim Nickem u Tvé pozvánky, tak ikdyž budu hrát další hry, tak už Ti stejně ale tímto nepomohu, že?
Jinak pokud jsem dobře pochopil, tak když se připojím z své IP adresy pod svojim Nickem u Tvé pozvánky, tak ikdyž budu hrát další hry, tak už Ti stejně ale tímto nepomohu, že?
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jsme první
za mě (MikeS) už je taky splněno, mám to splnit i za Mike_S, když je to ze stejné IP?
za mě (MikeS) už je taky splněno, mám to splnit i za Mike_S, když je to ze stejné IP?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Takze zatim jsem první ale potřebuji další bodíky další lidi co se regnou a splni podmínky neni to nic težkého tak honem lidi at vás tam vidím co nejvíc
Zatím bych chtel poděkovat: Mike_S, synologic, Samothe, lenka_m, new-name, lukaskpd, Trdlo, padre_22 (verka), Astramen, Gallo, LiTe, Hanzzz, APiK
doufam ze jeste nejasi lidi tady z fora pribudou
diky blizsi info v pm pokud nekdo bude chtet pomoct
Zatím bych chtel poděkovat: Mike_S, synologic, Samothe, lenka_m, new-name, lukaskpd, Trdlo, padre_22 (verka), Astramen, Gallo, LiTe, Hanzzz, APiK
-
- Kontaktovat uživatele:
dneska jedu na návštěvu, je to sice blbý, ale vlezu jim na pcMartin22 píše:Takze zatim jsem první ale potřebuji další bodíky další lidi co se regnou a splni podmínky neni to nic težkého tak honem lidi at vás tam vidím co nejvíc