Prosimtě jak si vyřešil to napojení těch kroužků nakonec vim ,že bych je mněl napojit na parkovačky ale nevim jak když ty dratky nemaj žadnej konektor díkrodel99 píše:Kupil som si AE zo stranky kopacek.cz, ako su v pohode ale z kazdeho angels kruzku idu dva dratiky, cerveny a cierny ale nemam ponatia kam ich mam zapojit, bol tam papier,ze ak ich zapojim opacne tak vyskratuju diody v kruzkoch a je po svetlach, takze to nechcem posrat dik za kazdu radu
Ako zapojit AE prosim pomoc
-
Re: Ako zapojit AE prosim pomoc
- Reklama
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Změř si to. Jeden píchni přes měřák na kostru a rosviť to. A hned zjistíš kde je štrong. Svorku kdekoliv v elektru, nebo autodoplňky taky..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- tomis16V
- Kontaktovat uživatele:
jj já mám taky Angly od KOPACEK.CZ chromovaný stěma 3 diodama ve světle vypadaj dost dobře ale ta svítivost v noci je tak na hraně ale to muže být taky tím že tam mám ty modrý žárovky který by měly svítit do bíla což se jim moc nechce a to byly pěkně drahý kupoval sem je v HALFORDS v ostravě u FUTURA
jinak světla mám už delší dobu a spokojenost upelně bomba
jinak světla mám už delší dobu a spokojenost upelně bomba
Opel Astra G 1.8 16V
-
- pepik
- Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D
myslis jako naklon svetel??? jaa to mam stejny jako u origo svetel oba dva na imbus jeden je schovanej pod tkovym gumovym spuntem pod prickou a jeden je ze druhe strany
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru + 2x garfild za oknem
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru + 2x garfild za oknem
-
-
- Kontaktovat uživatele:
V knize " Jak na to" je to popsané. Jen když to budeš podle ní dělat, tak je to tam popsané obráceně... 1 je 2 ......a 2 je 1 prostě naopak. jak si to přečteš, tak pochopíš o čem mluvím
Moje Astrina 1,7DTi
Ahoj. Mám xenony přestavbovou sadu HID 8000K v normálních světlech a poprvé za tři roky mne buzerovali poliši, že xenony v normál světlech nesmí být. Vyloženě mne zastavili protože svítí do modra. Čuměl do světla jak debil. ukecal jsem ho, nastudoval zákon 341/2002 z kterého jsem jelen a rozhodl jsem se o výměnu za čočky. Po přečtení všech přízpěvků jsem z toho jelen a vůbec nevím které koupit. Na penězích nezáleží, hlavně co nejméně předělávek, aby fungovaly motorky naklápění a šly tam HID xenony které mám upraveny na H7 a patřičná kvalita svítivosti atd. Poradí ještě někdo co mám vlastně koupit. Zatím jsem pochopil, že asi DEPA nebo originály ale ty se mi moc nelíbí, mají jenom jednu čočku. Líbili se mi AE s tím svítícím kroužkem a mají i blinkr kulatý ale asi kvalita bude nic moc. Díky jestli mi někdo ještě poradí
Astra G, 1.6, 16V, 74kw, motor X16XEL, 2000. hatchback 5.dv, Černá metalíza, spotřeba 5l/100, klima: ÚPRAVY-LPG IV.genrace - přímé sekvenční vstřikování, carbonové vyhřívání sedadel, GPS, nový palubní PC od Davida, xenon s regulací výkonu, black desing,alu atd.
- bahy
- Kontaktovat uživatele:
IGI toto tema ti pomoze co vsetko musis mat ked chces mat xenony aby ta nebuzerovali policajti https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=13505 ale v skratke potrebujes cocku, ostrekovace svetiel, automaticky naklon svetiel, a u nas aj zapisane v technickaku ak sa nemylim
Naposledy upravil(a) bahy dne 03 črc 2009, 10:30, celkem upraveno 1 x.
P.S.: Som chlapec z dediny a okno mam do dvora
-
- Kontaktovat uživatele:
Re:
Trdlo píše:Já mám ty samý světla taky a svítivost luxusní.
Jestli to nebude těma xenonama...
jasne ked tam mas narvane xenony ze to je luxus ja mam vtom halogeny ale svietia v pohode az na prave sa mi zacalo neak moc potit ked teraz tak stale chcije
- Diablo
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že buzerovat tě policajti budou stejně, pokud tě zastaví-pokud nemáš automatický náklon světel a ostřikovače-jenom čočka nestačí...jinak AE od FK mají myslím žárovky H7-já mám od Sonaru a jsou tam H1-motorky naklápění fungují určo u obou těchto výrobců-co se týká kvality, tak AE jsou na tom podobně od všech výrobců..
Ostřkovače mám to je v pohodě ale automatický náklon budou kontrolovat jak? To mi není jasné i když je možné, že nějaký trouba policajt může lozit i pod auto.Jinak ten náklon si můžu dodělat dle návodu na fóru ale myslím, že je to zbytečnost ale proč ne, můžou to kontrolovat na STK. Ještě studuji forum od roku 2006 jak se kluci např. princ wiliams těšili na čočky a postupem času tam řeší problémy s kvalitou a raději origoš atd. No jsem zvedav co se rozhodnu koupit.jinak díky
Astra G, 1.6, 16V, 74kw, motor X16XEL, 2000. hatchback 5.dv, Černá metalíza, spotřeba 5l/100, klima: ÚPRAVY-LPG IV.genrace - přímé sekvenční vstřikování, carbonové vyhřívání sedadel, GPS, nový palubní PC od Davida, xenon s regulací výkonu, black desing,alu atd.