Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
No to mi povídej, dneska jsem jak vzteklej lítal s vysavačem a kokpitem, nepřežil bych, kdyby se Apik umazal.AstraMan píše:Tak hlavně umyj Astru, aby to byla čístá bavlnka
Přemejšlím, jestli mu mám vzít i polštářek po zadeček proti prosezeninám (takový ten nafukovací kruh), aby se třeba neotlačil, když to mám snížený a přitvrzený.
END
Jsem se dnes byl jen tak projet do Beskyd..nevyjel jsem jeden naprosto ledový kopec (zůstal jsem kusek pod vrcholem) Kdyby mi šlo TC vypnout, tak bych ho určo vyjel..
Musel sem to otočit a pomalinku těch 0,5km ledárny dolů..skoro v kuse kopalo ABS
Dole byl chudák z toho ledu tak vykolejený, že volnoběh se zasek na 2tis ot. ale brzo se spravil
Musel sem to otočit a pomalinku těch 0,5km ledárny dolů..skoro v kuse kopalo ABS
Dole byl chudák z toho ledu tak vykolejený, že volnoběh se zasek na 2tis ot. ale brzo se spravil
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby jsi měl zimní gumy, tak........SalámJsem se dnes byl jen tak projet do Beskyd..nevyjel jsem jeden naprosto ledový kopec (zůstal jsem kusek pod vrcholem) Kdyby mi šlo TC vypnout, tak bych ho určo vyjel..
Musel sem to otočit a pomalinku těch 0,5km ledárny dolů..skoro v kuse kopalo ABS Question
Dole byl chudák z toho ledu tak vykolejený, že volnoběh se zasek na 2tis ot. Laughing ale brzo se spravil Wink
Naposledy upravil(a) Hribek dne 29 pro 2008, 08:43, celkem upraveno 2 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
jj..ve frýdku je minus devět..
Sem se ráno až divil, že mi ta 44 Ah baterka v poho nahodila motor
Sem se ráno až divil, že mi ta 44 Ah baterka v poho nahodila motor
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE