Palubak???
Palubak???
Cawte!
Mam otazku dnes osm si na kojom palubaku vsimol na aktualnej spotrebe ze sa to premiena s dacim inym!
Ked idem tak ukazuje spotrebu 6.2, 5.9,13,0 a potom zrazu sa to v tom istom riadku prepene a ukazuje to +7 L/100km alebo +3 L/100km a tak rozne a strieda sa to stou aktualnou spotrebou.
A tak sa chcem spytat co to signalizuje?
Vdaka
Mam otazku dnes osm si na kojom palubaku vsimol na aktualnej spotrebe ze sa to premiena s dacim inym!
Ked idem tak ukazuje spotrebu 6.2, 5.9,13,0 a potom zrazu sa to v tom istom riadku prepene a ukazuje to +7 L/100km alebo +3 L/100km a tak rozne a strieda sa to stou aktualnou spotrebou.
A tak sa chcem spytat co to signalizuje?
Vdaka
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
to je ukazatel momentální spotřeby
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Ano aj na Sk to riesim!Trdlo píše:Shindo, ty jsi z opelclub SK viď? Tam tohle taky řešíš, nebo se pletu?
Jestli jo, tak podle Shindy nejde o aktuální spotřebu ani v l/h ani l/100km
Nějak jsem pořádně nepochopil, co vlastně potřebuješ vědět. A co přesně to ukazuje....
Proste palubak mam nastaveni na aktualnu spotrebu opakujem na aktualnu,nie priemernu a ta aktualna sa mi meni bez toho aby som daco stlacil s dakym inym udajom ktory vyzera +7l/100km(to cislo 7 je len ako priklad!byva tam aj nula aj 5 aj 6 aj 3 atd.)a chcem vediet co to znamena!proste vsetko je tam tak ako ma byt len ked idem napriklad na 4 rychlostnom stupni a spotrebu AKTUALNU mam 5.9 l/100km tak znicoho nic sa ten udaj zmenu napriklad na +4 l/100km!
A TO CHCEM VEDIET CO TO ZNAMENA!
Neviem to inak vysvetlit a foto sa neda tak lahko spravit!ten udaj je tam dakedy chvilku dakedy aj 30 sekund!
-
- Kontaktovat uživatele:
No je to aktuální spotřeba. Nechápu. Prostě jak na to šlapeš, tak to je. Stačí malý kopeček, mírné klesání a změní se ti to i o dva litry. Prostě udržet konstantní aktuální spotřebu je skoro nemožné...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Ano presne tak!ta aktulana spotreba sa z nenazdania zmeni na +7 a za tym je L/100km!a zaujima mam co je to +7 alebo +5 ze co to signalizuje?Trdlo píše:No, to už Shindovi taky někdo na Sk psal, ale to asi ne. Jeho jestli jsem to pochopil rozčiluje, že má aktual. 5,9 a najednou tam na chvíli skoči místo 5.9 údaj +7, ne že by mu to ukázalo 12,9. Shindo, chápu správně?
to skor to druhe lebo aby pri spotrebe 6.3 l stupla o + 7?Hribek píše:Možná je to nesmysl, ale vysvětlil bych si to možná takto: Jízda s touto aktuální spotřebou bude znamenat zvýšení průměrné spotřeby +7l/100km (+5, +3, a nebo snížení -2,...)???? A nebo horší varianta- pal PC je K.O.
ale dnes sa na to pozrem,skusim spravit aj foto aby ste videli ako to vyzera alebo este lepsie ja urobim video!
To že ti stoupne spotřba na např. 23l je normální (dle stylu jízdy) samozřejmě se bavíme o momentálním stavu v ten danýokamžik , osobně si myslím že mu jde o to znaménko +, což mně na PPC nedělá (vždy to ukazuje v číslech již sečtených nebo odečtených), takže bych to viděl na nějaké nastavení či co
Mobil : 602318645
No, přesně tak, jemu to prostě nesčítá. A teď přijít na to proč.Defender píše:To že ti stoupne spotřba na např. 23l je normální (dle stylu jízdy) samozřejmě se bavíme o momentálním stavu v ten danýokamžik , osobně si myslím že mu jde o to znaménko +, což mně na PPC nedělá (vždy to ukazuje v číslech již sečtených nebo odečtených), takže bych to viděl na nějaké nastavení či co
END
a je to učitě znaménko plus? nevypadlo ti pár segmentů a nemá to být jednička například? bylo by to celkem logické vysvětlení
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821