VOLANT
VOLANT
mám problém s volantem..protrhl se mě nad vlevo nad klaksonem a teď ještě přes klakson..vypadá to jako by ta guma byla steřelá..poradí mě někdo co s tím?děkuji
- Reklama
Nevíte jak zjistim, jestli je přítomen airbag ve volantu, kontrolka mi nesvíti ani před startem a ano po něm, a navic se dá střed volantu celkem snadno zmáčknout, jako by byl dutej...Nevíte jak kryt volantu sundat. Jinak kdyby byl bouchlej, tak by vyletel i u spolujezdce, tam jsem koukal pri sundanym kasliku, je tam , ale jestli je plnej ??? . Kazdopadne deska z vrchu poskozena neni...
To je divny kontrolka by Ti po nastartovani svitit mela, muze byt treba i praskla zarovka. Chtelo by to zajit nekdy na diagnostiku. S tim snadnym zmacknutim jsi me dostal, myslel jsem si, ze to bude nejak extra tuhe, tak jsem to byl ted zkusit a je to relativne mekke, takze to take nemuze byt voditkem.
Uff, tak je to OK, prasklá žárovka.....už jsem chtěl kuchat volant, jelikož bych podle šrámů na chladiči řekl, že to předchozí majitel někde ťuknul, tak jestli mu u toho balónky nevylítly. Ale je to OK, jen to promáčknutí se mi zdálo dost hluboké, ale nikdy jsem vnitřek neviděl, tudíž nevím jak hluboko je balónek schovanej