Půlnoční pokecík:)
tak to je extrém, 1.2 z corsy, bez otáčkoměru, 7 let starý a chce 170tis? to je dobrej blázen.......a koukám klima....no to když ji na křižovatce zapneš tak to snad i chcípne
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
Jo, fakt, takovou blbost bych ani ja nevymyslelZigi píše:Fakt?No to jsou debili!Luky píše:No znamej si kupoval Astrinu (asi 2002) a dali mu na vyber. Bud klima, ale manualni okna, nebo okna v elektrice, ale bez klimy.
Nevim jestli to byla naka akce, ale je to padly na hlavu...
--- Astra G '98 1.4 16V ---
-
- Kontaktovat uživatele:
To jo, obcas je to docela sranda.
Btw. znate http://www.ostravak.bloguje.cz docela dobry hlasky, i kdyz tomu obcas moc nerozumim
Btw. znate http://www.ostravak.bloguje.cz docela dobry hlasky, i kdyz tomu obcas moc nerozumim
-
- Kontaktovat uživatele:
to by sis hodne rychle rozmyslel, kdybych ti najednou pred barakem stala s baglem a s astruliZigi píše:Tak se prstehuj tady k nam na severni Moravu a uslysis jeste spoustu jinych sluvek (muzes i ke me)xpolstarekx píše:hehe chuj.... to jsem dlouho neslyselaZigi píše: I tak to jsou chuji
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
-
- Kontaktovat uživatele:
heh este ze nejni zima, alespon nebudu mrznout venku chich.... ale jako estli neprijdes do hodiny tak jedu jako domu jo?Zigi píše:Jo nejspis joxpolstarekx píše:to by sis hodne rychle rozmyslel, kdybych ti najednou pred barakem stala s baglem a s astruli
Ale mohla by byt sranda
Tak mě tu máte
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
njo este 4 ale jednu kdyz neudelam tak me vyhodej ze skoly .... ale asi si to necham vsechno az po prazdninach. Dneska mam jednu a pristi tejden taky. tak uvidime jak se to povede nebo ne.Luky píše:Tak to ti nezavidim. Kolik to toho jeste chybi?xpolstarekx píše:[ja mam zkouskovy takze se porad jen ucim ani sem nemuzu chodit tak casto prave
Tak mě tu máte
Tak good luck a pisni sem, az to budes mit hotovy, jak si dopadla.xpolstarekx píše:njo este 4 ale jednu kdyz neudelam tak me vyhodej ze skoly .... ale asi si to necham vsechno az po prazdninach. Dneska mam jednu a pristi tejden taky. tak uvidime jak se to povede nebo ne.