APiK ... už OK :-)
- Reklama
To mě se*e od začátku, co mám řidičák Jednak Astru si vždy půjčuji a pak jednoho pracka taky občas vozím... Kdyby se něco takového přihodilo, tak přidělám spíše ostatním problémy, než sobě Tátovi s nabouranou Astrou a jedné mamině s prckem, který by prožil nepříjemnou chvilku Ale to je asi tak kdyby to dopadlo dobře, nechci ani pomyslet kdyby to dopadnulo hůře
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
YANKu - to jsi přesně vystihl. To byl přesně můj případ. S rodinou jezdím extrémě opatrně. Když dojíždím kolonu, nechávám si velký odstup a teprve co vidím, že za mnou bezpečně dobrzdil další, tak řadím 1 a dojíždím zbytečnou mezeru. Bylo to tak i teď. Stál jsem na místě předemnou min. 4 metry. Ve zpětným zrcátku jsem jen viděl, že se obrovskou rychlostí řítí dodávka. Několikrát jsem ještě stačil probliknout brzdovými světly a zařvat, že bude náraz (stejně, dětem to nedošlo a manželce v tom okamžiku taky ne). Těsně před nárazem jsem dal nohu z brzdy a těsně po nárazu prudce sešláp. A vidíš stejně jak jsem dopadl.YANEK píše: tyjo tak hlavně že je rodina ok co vozim malou taky mě serou víc takovýhle debilove co ohrožujou zbytečně můžeš ject opatrně a z rozvahou a najednou odněkad přiletí debil a je hotovo
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
spíš než slovo: nestačí bych volil: neovlivníšnew-name píše:koukám pohotovej, já nevím jak bych se v takovou chvíli zachoval
a to sme se hlavně v neděli bavili, že už jsi toho hodně viděl a že tě to i dá se říct poznamenalo a jezdíš fakt opatrně no jo, někdy ani to nestačí
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Kluci teď jsem dával dětské sedačky do felície a uvědomil jsem si strašlivou věc. Já můžu děkovat bohu, že naše dcera už je větší a sedí v sedačce po směru jízdy. Pokud by ještě byla menší a cestovala by ještě ve "vajíčku" (třeba YANEK bude znát) proti směru jízdy, mohl by zadní náraz být problém, ani nechci domýšlet............... Malinkatý děti ještě ani sami pořádně neuměj držet hlavu.
Bohužel,nezodpovědní řidiči budou na silnicích vždy a jenom náhoda rozhodne jestli seto přihodí tomu nebo tomu-takže jezděme ještě opatrněji at máme možnost se těm pitomcům vyhnout a včas zareagovat.
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
Jo a ten viník tvrdil Policistům, že nejel rychle, že se prej rozjížděl od přechodu. Ten je asi 15 m. To by ta jeho dodávka musela mít zrychlení z 0 na 100 snad za 6 vteřin. No a taky jeho dodávka byla služební, takže jemu to bylo celkem fuk. Jen si vzal SPZKu.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
ale ty děti jsou tam zase uvázané pásama té autosedačky, ale určitě by to byl nápor na klíční kosti, i když těžko říct, toto je možná lepší ani nevědětAPiK píše:Kluci teď jsem dával dětské sedačky do felície a uvědomil jsem si strašlivou věc. Já můžu děkovat bohu, že naše dcera už je větší a sedí v sedačce po směru jízdy. Pokud by ještě byla menší a cestovala by ještě ve "vajíčku" (třeba YANEK bude znát) proti směru jízdy, mohl by zadní náraz být problém, ani nechci domýšlet............... Malinkatý děti ještě ani sami pořádně neuměj držet hlavu.
Edit: to by mě zajímalo co v tom autě dělal, vždyť je to na přehledném místě
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Je dulezity aby se jim hlavicka nezvratila dozadu, coz vajicko zabezpeci. Nemyslim si ze ta orientace sedacky v tomhle pripade hraje zasadni roli.APiK píše:Kluci teď jsem dával dětské sedačky do felície a uvědomil jsem si strašlivou věc. Já můžu děkovat bohu, že naše dcera už je větší a sedí v sedačce po směru jízdy. Pokud by ještě byla menší a cestovala by ještě ve "vajíčku" (třeba YANEK bude znát) proti směru jízdy, mohl by zadní náraz být problém, ani nechci domýšlet............... Malinkatý děti ještě ani sami pořádně neuměj držet hlavu.