Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
- Reklama
Náhodou mám o 2437 příspěvků méně než ty a to jsem se sem zaregistroval o den dříve než ty Tak kdo ví jak to vlastně je
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
-
- Kontaktovat uživatele:
No pánové. Zigi si spočítal, že do nového roku už by nebyl na vrchu tabulky, tak vám to zarazil Ale chtěl jsem to smáznout já.... tak sem se na to šteloval...
Jenom mi příjde divné, že sem spadnul o 6 příspěvků... se mi zdálo, že sem tam napsal jen 3x....
Jenom mi příjde divné, že sem spadnul o 6 příspěvků... se mi zdálo, že sem tam napsal jen 3x....
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
konečně to někdo zarazil stejně v tom byl pořád akorát bordel a zkuste někdo založit téma Přičítáme po jedné
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
z inzerce ? že by v pěti minutách mi najednou zmizly příspěvky jak z toho topicu, tak z inzerce ? no možné to je, ale byla byto náhoda jako prase
Moje Astrina 1,7DTi
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Zigi píše:. . . PS: nechytej se toho ale
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
tak dneska jsem jel a videl tmavou tridverovou astru tak jsem jel za nim trosku jsme se honili 180kmh praha u omw smerem na teplice trosku mi poodjel, ale furt jsem se drzel, pak jsme stejne sjeli na zdiby a jeli kazdej svou vlastni cestou, cekal jsem jeste ve zdibech v takovy ulicce na dedu s babickou a najednou projel tudy se zminenou astrou tak jsem koukal a najednou to otocil a byl zpatky a sel ke me. tak jsme se chvili bavili rikal ze ma 2.0 turbo a ze na ty dalnici mel nohu az na zemi a ze jsem se drzel to docela koukal, ja jsem jel zrovna na navstevu k bratranci kterej tam bydli zrovna v neprijemny situaci (umrti v rodine) takze jsem nemel moc naladu, ale odkazal jsem ho na astra-g.cz tak se tu snad potkame, a jestli ne tak mu zejtra vrazim letak za sterac
bývalé: Astra G Comfort 1.4 https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=25151
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
To musel mít hozený nouzový režim ne?Phrz píše:tak dneska jsem jel a videl tmavou tridverovou astru tak jsem jel za nim trosku jsme se honili 180kmh praha u omw smerem na teplice trosku mi poodjel, ale furt jsem se drzel, pak jsme stejne sjeli na zdiby a jeli kazdej svou vlastni cestou, cekal jsem jeste ve zdibech v takovy ulicce na dedu s babickou a najednou projel tudy se zminenou astrou tak jsem koukal a najednou to otocil a byl zpatky a sel ke me. tak jsme se chvili bavili rikal ze ma 2.0 turbo a ze na ty dalnici mel nohu az na zemi a ze jsem se drzel to docela koukal, ja jsem jel zrovna na navstevu k bratranci kterej tam bydli zrovna v neprijemny situaci (umrti v rodine) takze jsem nemel moc naladu, ale odkazal jsem ho na astra-g.cz tak se tu snad potkame, a jestli ne tak mu zejtra vrazim letak za sterac
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
dobre story me nikdo nehoni no nemam na to motor, ale kdyz tak si rad slapnu na plyn ale vypinam okamzitou spotrebu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet