APiK ... už OK :-)
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
lidi jsou fakt kur*y, drž se a ať máš rodinu na Vánoce doma a v pořádku, s autem to nějak dopadne
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- Reklama
Presne .... hlavne at je rodina v poradku !! To musel byt pekny ko*ot. To vypada na postupnou eliminaci Astřáku
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
- vasekpetr1
Taky držím pěsti, ať je všechno O.K.
Tvůj odchod z fóra by byla bolestná ztráta
Kdo by nám tu dával tak dobrý rady s elektrikou a tak pěkný odkazy na HLEDEJ?
Tvůj odchod z fóra by byla bolestná ztráta
Kdo by nám tu dával tak dobrý rady s elektrikou a tak pěkný odkazy na HLEDEJ?
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Jak už kluci napsali, hlavně ať je rodina a ty v pohodě, na plechy ser, všechno jde opravit. Hlavu vzhůru všechno dopadne dobře a za půl roku se tomu budeš smát a dávat k lepšímu na srazech.
edit: reagoval jsem hned po pár příspěvcích a nedočetl, tak hlavně že jsou všichni v poho.
Teď si hlavně ohlídej jak ti napíšou škodu pojišťováci, a hned křič, že je to na stolici, hromada laku apod... ať dostaneš odhad co nejvyšší. Jaká pojišťovna to bude vyřizovat?
edit: reagoval jsem hned po pár příspěvcích a nedočetl, tak hlavně že jsou všichni v poho.
Teď si hlavně ohlídej jak ti napíšou škodu pojišťováci, a hned křič, že je to na stolici, hromada laku apod... ať dostaneš odhad co nejvyšší. Jaká pojišťovna to bude vyřizovat?
END
Já věděl, že bude prů**r. V době nárazu jsem už asi 5 vteřin stál na místě a schválně jsem si nechal velký odstup. Pak jsem zařval "je to vpr**li, držte se, dal nohu z brzdy - náraz noha na brzdu - druhej náraz - křik dětí. nikomu nic podobnýho nepřeju.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
To Ti věřím, já zažil to samý, naštěstí jsem byl v autě sám.... klika.APiK píše:Já věděl, že bude prů**r. V době nárazu jsem už asi 5 vteřin stál na místě a schválně jsem si nechal velký odstup. Pak jsem zařval "je to vpr**li, držte se, dal nohu z brzdy - náraz noha na brzdu - druhej náraz - křik dětí. nikomu nic podobnýho nepřeju.
K tomu co odhadla PČR, na to vůbec nekoukej, důležitý jak se domluvíš s likvidátory. A ny ty to hraj na obrovskou škodu. Zrovna Allianz patří ale mezi ty, co dávají relativně hodně. Při vší smůle kousek štěstí.
END
Teraz pred sviatkami sa jazdí hekticky a hlavne jazdí aj kopa debilov, ktorí nevedia zvládnuť hustejšiu premávku. Jazdil som dnes v centre mesta a videl 4 nehody. Ako som ti písal mňa niečo podobné postihlo na ceste k moru. Bol som v Chorvátsku úplne sám. V aute len žena a syn. Zrazu rana zozadu z boku a keď som otočil hlavu, videl som svetlo z kamióna vedľa mojich dverí. Našťastie ma netrafil na koleso ale mi rozpučil zadné ľavé dvere až po výstuhy a zadný blatník. Na jeho zákonnú poistku som mohol rovno zabudnúť a bol som rád, že môžem pokračovať v ceste. Vieš, že som mal z dovolenky prd ale snažil som sa nad to preniesť a brať to tak, že nás mohol zabiť. Ber to tak aj ty. Bude dobre uvidíš.
Astra II
Mě se dnes také skoro něco podobného stalo, naštěstí jsem oproti Tobě dopadnul nejlépe jak se dalo, jen jsem škrtnul pravým prahem o zem když jsem zajížděl do škarpy Asi fakt nějaká eliminace Astráků
Hlavně že rodina je v pořádku, snad z toho děti nebudou mít nějaké trauma a noční můry...
Hlavně že rodina je v pořádku, snad z toho děti nebudou mít nějaké trauma a noční můry...
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
hele víš, že kdybys něco potřeboval poradit s pojišťovnou tak se ozvy! Jinak hlavně ta rodina, že je ok ostatní jsou jen plechy..no a pokud policajti odhadli škodu na 20 tis..tipuji ji tak na 40 tisic...
moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/