Problém s vnútorným osvetlenim !
Problém s vnútorným osvetlenim !
Prerobil som si vnutorne osvetlenie na diodove. Je to super ale mam s tym jeden problem !! Ked to zapojim a dvere su zatvorene svetlo (diody) by malo byt uplne vypnute. Ale diody velmi slabo svietia. Uplne slabo ale predsa. Mozno tam je male napatie a ked tam je ziarovka tak to male napatie ziarovku nedokaze rozsvietit.No diody malinko svietia. Nechapem preco je to tak, ved predsa ked su dvere zatvorene, nemalo by tam byt ziadne napatie.Ale nejake tam je !
Neskusal to niekto z vas ??
Je to normalne ? ( Pretoze mne sa to nezda )
Neskusal to niekto z vas ??
Je to normalne ? ( Pretoze mne sa to nezda )
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to normální, propouští to stmívač... cca 2-3 V
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Pokud jsi nijak neměnil zapojení a jenom místo žárovky jsi dal LED diody tak se neboj. Jak píše FRYDEX: propouští to stmívač. Žárovku to nerozsvítí, ale diodu slabě ano. Budou to zřejmě jen jednotky mA. Když tam byla žárovka, propouštěl stmívač úplně stejně, ani jsi o tom nevěděl. Si to klidně změř ampérmetrem ať máš klid .m1lan píše:Chalosi presne toho som sa bal !! Ze mi to vymlati baterku !! Myslite ze nie ??
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- romulus
- Kontaktovat uživatele:
Dopredu jsem dal toto: http://www.aukro.cz/item477964333_osvet ... modry.html
(ASTRA G 100 1.4 16V 5dv.) Audi A3 1.6 Sportback
Stále svítí
Dal jsem LED sufitku do stropního světla. Nevíte někdo, čím to, že mi stále, ikdyž nepatrně svítí? Při zavřených dveřích. Obyč. sufitka to nedělala.
Nebude to tím "stmívačem"?
Díky
Nebude to tím "stmívačem"?
Díky
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stále svítí
už to tu bylo, myslím že ten Multitimer propouští nějaký napětí a na obyč sufitce (žárovce) to není vidět
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Re: Stále svítí
Jj, je to tak...