Dodatečné zapojení zavírání oken pomocí DO, návod str.23
- Reklama
Re: barva
Spravny dotaz mas pravdu! Iny tam ani nenajdes tak ze kludne spajaj!IPI píše:Zdravím, ten ŽLUTOČERVENÝ je spíše ČERVENOŽLUTÝ, je to on ??? díík
Astra Caravan 1,6 8V,man. klima, 2001, Z16SE
nárust klidového odběru
po instalaci automatického zavírání oken, bylo asi měsíc všechno OK, ale nyní jsem zjistil (když jsem včera z důvodu vybité baterky nenastartoval - baterka už má 4-5 let, ale přece..), že při zapnutém automatu (udělal jsem ho přes vypínač) dochází k 10x většímu klidovému odběru než, když je automat vypojen. z cca. 6 mA na cca. 60mA, máte s tím někdo zkušenost ???
Re: nárust klidového odběru
Tak to je nejak hlupost! vcera som si nasiel konecne cas a skratol tie vodice... A nezda sa mi, ze by to malio nejaky vplyv na odber... V podstate to len posle kratkodoby impluz...IPI píše:po instalaci automatického zavírání oken, bylo asi měsíc všechno OK, ale nyní jsem zjistil (když jsem včera z důvodu vybité baterky nenastartoval - baterka už má 4-5 let, ale přece..), že při zapnutém automatu (udělal jsem ho přes vypínač) dochází k 10x většímu klidovému odběru než, když je automat vypojen. z cca. 6 mA na cca. 60mA, máte s tím někdo zkušenost ???
Opel Astra G sedan 1,6 16V
Niečo na tom bude pretože som to aplikoval na svojej Astre asi pred 2 mesiacmi.Teraz som 3 týždne marod a dnes som ju skúsil naštartovat ,mam totalne vybitú baterku Bosch/2roky/74Ah.Keď vyzdraviem tak to premeriam.IPI píše:po instalaci automatického zavírání oken, bylo asi měsíc všechno OK, ale nyní jsem zjistil (když jsem včera z důvodu vybité baterky nenastartoval - baterka už má 4-5 let, ale přece..), že při zapnutém automatu (udělal jsem ho přes vypínač) dochází k 10x většímu klidovému odběru než, když je automat vypojen. z cca. 6 mA na cca. 60mA, máte s tím někdo zkušenost ???
Naposledy upravil(a) Neo 6 dne 07 srp 2006, 18:22, celkem upraveno 1 x.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky sem to planoval, ale jak vidim asi se na to vypr....
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Idem teraz na mesiac prec a auto zostava doma tak to uvidime ze co to spravi a ci bude baterka vybita , dam vediet!
Astra Caravan 1,6 8V,man. klima, 2001, Z16SE
co když relátko 100x sepne a rozepne a po 101 nerozepne? protože ten předchozí impulz ještě neskončilOťas píše: Nemůže mít zpětnou vazbu.....
Vysvětlení: zavření oken se aktivuje,až když zajede ten čudl do dveří - pošle impuls relátku na okna, tím se okna zavřou, dojedou až nahoru a relé se rozepne.Nezavírají se zároveň s motorky centrálu, ale až když centrál zamkne. Zavřou se i při ručním zamačknutí toho čudlu ve dveřích.Nevím, jestli jsem to napsal srozumitelně, ale prostě tak to je...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Hoj.manli2 píše:co když relátko 100x sepne a rozepne a po 101 nerozepne? protože ten předchozí impulz ještě neskončilOťas píše: Nemůže mít zpětnou vazbu.....
Vysvětlení: zavření oken se aktivuje,až když zajede ten čudl do dveří - pošle impuls relátku na okna, tím se okna zavřou, dojedou až nahoru a relé se rozepne.Nezavírají se zároveň s motorky centrálu, ale až když centrál zamkne. Zavřou se i při ručním zamačknutí toho čudlu ve dveřích.Nevím, jestli jsem to napsal srozumitelně, ale prostě tak to je...
Vidim, ze ti to nedava spat. Mne uz vubec ne. Ja myslim, ze neco na tom bude zapekliteho, pac uz parkrat se mi stalo, ze mi nasledne sly stahovat okna jen bez dojezdu(tzn. jen stale drzet prst na tlacitku), a taky sibr sel otevrit na ventilaci az napodruhe-treti.
Takze abych nedopadnul jak cisi kamos, co se mu z toho zacoudilo(bylo to tu uvedeno), zitra to jde k sipku! Nebudem prece az takovy lenosi-dyt co jsou "obyc." el.okna proti klickam!!
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...