klepani pri nerovnostech..
Při první technickej po čtyřech letech mně vyhodili, že mám špatný čep na levé staně . Astřička měla najeto 70000. Vyměnil jsem tyče stabilizátoru a kulový čep a je všechno O.K . Taky mi to klepalo. Hlavně na kostkách co jsou na náměstích. Těďka mám 124000 a zatím pořád klid .
ASTRA G "100", X14XE, 16V, HB
- Reklama
a co máš s pérama?M&R píše:No já na nich mám jednou tolik a vůle je téměř nepatrná. Přesto příští měsíc jdou nový zároveň s tlumiči a péry.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Tak jsem měl dnes auto v servisu a mekánik mi řekl že mam v pr.: všechny čtyři čepy co jsou v předu na nápravě, dále pak tyčky stabilizátoru a v i stabilizátor je naprasklej v místě uchycení tý tyčky. Prej mám jezdit opatrně než to bude opravené. Jo a k dovršení všeho mi řekl že mám šetřit i na střední a koncový díl výfuku. Hurááááá. Tak jsem zvědavej na kolik mě to vyjde. Pak vám napíšu. Jen by mě zajímalo kde seženu tu tyč stabilizátoru-tu hlavni (nevim jak se to přesně jmenuje).Originál je prej pekne mastnej.
tak já mám celkem málo nejeté,a autí klepe a klepalo v pravém předku již při 50 tisících,mechanik měnil tu tyčku,tedy kost,ale klepe to stále,když to měl na rampě a zkoušel páčit,zvedat,prostě cvičit,tak nenašel kde to je,čeká mně STK,a tam se to na vytřásadlech stejně ukáže,možná lepší počkat a pak vymenit to co bude třeba,takhle bych menil jednu věc za druhou až by to přestalo,trošku drahá vylučovací metoda,nebouchá to až tak moc,ale na hrbolaté cestě je slyšet takové klepání,možná to bude někde v uložení stabilizátoru,no uvidíme po STK.
ahoj noo ved urcite ja mam nabehane 173 000 km a to asi nebolo menene nic...ved akonahle bude teplejsie sa do toho pustim:) dakujem za raduCUBErt píše:Ahoj, no podle mě by bylo vhodné nechat to omrknout nějakym profíkem, záleží kolik na tom máš nalítáno od poslední výměny...Když to dáš někam na rampu a vezmeš k tomu někoho kdo tomu rozumí tak ti řekne co budeš musem měnit...
no páni splnil som si detsky sen a mam astru:) je to uz staršia dáma 1,4 16V 98...