Pylový filtr

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
pepca

Příspěvek od pepca » 20 čer 2006, 09:38

Vojta píše:je to vyvedený za středovym tunelem do motorovýho prostoru kde to kape na zem....je to u levý nohy spolujezdce
:wink:děkuji,juknu se taky,probádám to,případně pročistím. 8)

Reklama

Adam

Odtokový kanálek na kondenz

Příspěvek od Adam » 20 čer 2006, 21:24

Zdar! Tak jsem dneska vytáhl ten pyl. filtr a vyčistil celý vnitřní prostor, kde byl uložený. Marně jsem ale pátral po tom odtokovém kanálu na kondenzát. Voda mi stéká i mimo pouzdro s pyl. filtrem, dokonce mi to občas kápne i na pravou nohu, když řídím. Můžeš mi, prosím, trochu přesněji popsat, jak se dostat k tomu odtokovému kanálku a jak ho vyčistit?

Ještě jeden dotaz: Když jsem zdemontoval odkládací skříňku, našel jsem za ní volně položenou nějákou černou hadičku zakončenou koncovkou se závitem. Hadička je vyvedena někde od středového panelu a myslím, že mohla odněkud upadnout, ale nenašel jsem nic, kam by pasovala. Nevíte někdo, co je to za hadičku a kam s ní?
Předem díky.
Vojta píše:spíš se podivej na odtokovej kanál, pokud je vše v cajku tak se nikam žádnej silikon dávat nemusí

Odpovědět