Ždírec n/Doubravou - 28.12.2008
- Reklama
Tak ještě jednou pro upřesnění... Sraz se bude konat dne 28.12 v Ždírci nad Doubravou ( konkrétně na benzině Calibra plus s.r.o., která je naproti této restauraci ). Zahájení srazu je naplánováno od 13:00, ale samozřejmě kdo přijede dříve, tak přijede... Já se cestou zastavím v Chotěboři na náměstí a okouknu, zda tam mají také otevřeno, že by jsme případně zajeli tam si sednout do tepla ( třeba i na žrádlo atd )
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Nic proti, ale sraz je úplně na jiné benzince a ne na té co píšeš, tedy u kruháku radím nejdříve přečíst kde to vůbec je, než začneš z někoho dělat vola
Na mapy.cz rozhodně ta benzinka, kterou jsem psal, není u kruháku, jak ty píšeš... Sice tam kruhák je v Ždírci, ale úplně jinde u úplně jiné benzinky a hlavně naproti ní není restaurace
Na mapy.cz rozhodně ta benzinka, kterou jsem psal, není u kruháku, jak ty píšeš... Sice tam kruhák je v Ždírci, ale úplně jinde u úplně jiné benzinky a hlavně naproti ní není restaurace
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
Nejede někdo na sraz přes Pardubice (třeba od Hradce)? Chtěl bych po něm poslat new-nameho boty, co si nechal na minulém srazu. Já felícií nepojedu . Pokud by neměl ten dotyčný nic proti, rád bych se s ním třeba i svezl (nechci se ale k nikomu vnucovat) a uhradil polovinu nákladů na cestu.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka