Při úklidu auta jsem sáhl pod víčko,co zakrývá WIN a celý molitan,či co to je,je nacucaný mazlavou tekutinou.Setkal se s tím už někdo?Není to voda z topení a pokud ano jak se k tomu dostat.Díky předem za rady.(i zadem )
Přesně tak. Voda z topení. Bude ti chcát radiátor topení. Je to uprostřed pod přístrojovkou. Ale tohle sem nechal na mechanikovi. Takže ti bude muset poradit někdo zručnější..
eX Opel Astra G 1,8 16V OPC Styling
BMW F800S
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=9217
Jestli je to voda s topení- pokud tam máš nemrznoucí směs poznáš podle toho jestli ta voda v kobercích je na špičce jazyku sladká a jestli ne tak máš někde díru v boudě a jde to z venku.
Nikdy neříkej že něco nejde,nebo se najde blbec který nevi že to nejde a udělá to
Z vlastní zkušenosti raději nedoporučuji. Spíš než aby to něco utěsnilo, tak ti to zanese celý chladící okruh a v horším případě zanese kanálky v chladiči a výrazně může omezit jeho funkci a nakonec ho budeš muset vyměnit.
Protože nemám prostory na takovou akci a na sidlišti před domem se to asi v zimě nedá dost dobře dělat,jsem to vyřešil nalitím utěsňovadla do chladícího okruhu a po demontáži plastu jsem vyndal koberečky zpod spolujezdce.Kapalina už neubývá,topí to a snad se to utěsnilo jen kde to mělo.