Vánoční mini-srázek v Plzni ( Plaza ) - 20.12.2008
- Reklama
- Princ William
2 Z22SE
bylo by super kdyby si dorazil...snad by jsme se taky konečně poznali osobně
2 Honzza
i ty jeden uličníku...nevim na co hned jako myslíš snad jen že bych to nedobrzdil a dali jsme si hubičku (no to ale raději ne...nerad bych nikomu přidělával starosti) a tak příští tejden jeďte opatrně!!!!!
no já nevim ale nahoře v garážích je to asi nejlepší ne???? pokud by padal sníh nebo pršelo tak bych to asi udělal o patro níž
bylo by super kdyby si dorazil...snad by jsme se taky konečně poznali osobně
2 Honzza
i ty jeden uličníku...nevim na co hned jako myslíš snad jen že bych to nedobrzdil a dali jsme si hubičku (no to ale raději ne...nerad bych nikomu přidělával starosti) a tak příští tejden jeďte opatrně!!!!!
no já nevim ale nahoře v garážích je to asi nejlepší ne???? pokud by padal sníh nebo pršelo tak bych to asi udělal o patro níž
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Princ William
No jestli to vyjde tak oba. Akorád nebudou ty kola, jen plechy Jinak teda platí 14hod Kaufland jo?
Opel Astra G 1,6 16V typ X16XEL GALERIE!!!
- Princ William
2 EKoStra
budu se těšit že se potkáme....
nechápu proč se ptáš(-te) jestli můžete dorazit když je tohle přímo téma o tom aby jste řekli rovnou že tam dorazíte a taky nevim proč se ptáš zrovna Honzzíka když se tady rozhodujeme všichni
budu se těšit že se potkáme....
nechápu proč se ptáš(-te) jestli můžete dorazit když je tohle přímo téma o tom aby jste řekli rovnou že tam dorazíte a taky nevim proč se ptáš zrovna Honzzíka když se tady rozhodujeme všichni
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Aha... To jo... Tak to sorry Jaroušku...
Tak pro všechny!!! V sobotu jsme tam!!!
Držte nám místo, OK?
Držte nám místo, OK?
Opel Astra G 1,6 16V typ X16XEL GALERIE!!!
- Princ William
jakej Jaroušek ne v poho jen jsem to vysvětlil a tak se nemusíš hned zase stydět nebo hned omlouvat....si tu nadávámě běžně....ale jen s dobrým úmyslem se podívej o pár příspěvků zpět a uvidíš jakej je Honzza dobráček jasný OK....tak pokud dobře počítam, tak míst bude za potřebíEKoStra píše:Aha... To jo... Tak to sorry Jaroušku...
Držte nám místo, OK?
EKoStra
Flicek
freeKevinM
Honzza
Ivanhoe67
majky.n
monderka1
Princ William (tedy já)
nevíte někdo jestli dorazí i Z22SE????? tedy nejspíš 7-8 míst to nás tam teda bude...sakra že by konečně nějakej pořádnej sraz jedna lepší kára než druhá
Naposledy upravil(a) Princ William dne 16 pro 2008, 14:45, celkem upraveno 1 x.
- Princ William
co blázníš vem ji s sebou nemáš se za co stydět....zima je krutá k autům a na vzhledu jim to moc nepřidává......budeme jen rádi když nás bude víc......víc.....vícmonderka1 píše:Servus, no kdyz mi to vyjde tak bych taky prijel okouknout ty vase kary. nebojte svoji seriovku necham nekde za rohem