ASTRA G 1.2 16v popř. 1.6 8v..
Kamoš mal 1,2 v astre kombi a bol som milo prekvapený. Možno preto že som čakal úplného leňocha . Samozrejme ho musel vytáčať a dobre sa to držalo len v meste, mimo mesto sa dalo držať s ostatnými, ale na predbiehanie to neni. A najazdil s tým celkom dosť km na 1,2 a ten štýl, keď ho musel vytáčať, aby držal krok s ostatnými (cez 200tis).
Ale do astry je z tvojich možností jednoznačne lepšia 1,6 8v a najlepšie tá silnejšia. Ja som mal 55kw v F-ku. Prvá mala 218tis. keď som ju kúpil a bežala ako hodinky (odišla pre nehodu). S druhým mojim Fkom som najazdil cca 30tis bez jedinej závady a tá ma presvedčila zostať u opla
Ale do astry je z tvojich možností jednoznačne lepšia 1,6 8v a najlepšie tá silnejšia. Ja som mal 55kw v F-ku. Prvá mala 218tis. keď som ju kúpil a bežala ako hodinky (odišla pre nehodu). S druhým mojim Fkom som najazdil cca 30tis bez jedinej závady a tá ma presvedčila zostať u opla
- Reklama
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
protože je to jednobod a mechanickej plyntixxo píše:preco? (nezastavam sa toho motora radikalne, len sa pytam)Vojta píše:
(ale 1.6 55kw bych nechtěl)
62kw je 4 bod a je to opravdu velmi znatelný rozdíl, a díky el. plynu jde dát tempomat
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
i to je možnýTrdlo píše:Vojto, člověče já se zajímal o Zafu v CNG a nakonec jsem to vzdal, protože prej to tady neumí nokdo opravovat a cokoliv se ti vysype, tak to posílají do DE. A to mne odradilo.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz