![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Přeně tak a 12 roků, je 12 rokůlangdon2 píše:No s tou karoseriou sa to oplati...potom tam mas tusim 12 rokov zaruku na koroziu.....
A nie je to len placebo efekt?Astra - R@SAG píše:Já pouze do Astra tankuji palivo Shell a sem tam jak V-Power , po vyježdění 3 nádrží V - Poweru je hned znát tižší chod motoru, nižší spotřeba apod. Určitě by to mohlo pomoci![]()
![]()
Ked nedam 700 Kc kazdy rok, tak po 10 rokoch si za 7000 mozem nechat prelakovat pol autaAstra - R@SAG píše:Přeně tak a 12 roků, je 12 rokůlangdon2 píše:No s tou karoseriou sa to oplati...potom tam mas tusim 12 rokov zaruku na koroziu.....![]()
7000 Kc = 8400 Sk a cca za tolko fotrovi nedavno lakovali metalizou v PP 2x dvere + predny blatnik.... = cca 1/3 autalangdon2 píše:NO za 7000 korun toho moc nenalakujes..urcite tie pol auta....max tak dva diely....aspon u nas sa tak ceny pohybuju....
Ahoj mám taky Z14XEP už přes dva roky najeto 40tis a když jsme slyšel to video tak jednoznačně reklamace.SPiT píše:Dal som video na youtube...lepsie raz vidiet/pocut, ako 100x pisat.
Studeny motor http://www.youtube.com/watch?v=5LyzDUSDMEE
Teply motor http://www.youtube.com/watch?v=S6gVxLbGzK4
Ahoj mám taky po prohlídce cca 3500Kč (Auto Dobrovolný - Velké Meziříčí), měnili ti i vzduchový filtr? Mě řekli, že není ještě potřeba a že je OK a nechali mi ho tam cemuž odpovídá i cena garančky.Astra - R@SAG píše:Tak včera jsem převzal Astru po provedené 2 garanční prohlídce a po výměně oleje, mám pocit, že chod a hlučnost je opět nižší, tak že spokojenost![]()
![]()
![]()
. Pro info, jsem chudší o 5 182 kč, výměna oleje+filtry+brzdovka+prohlídka karoserie
![]()
![]()
.
Praveze ma odbili...Honza píše: Ahoj mám taky Z14XEP už přes dva roky najeto 40tis a když jsme slyšel to video tak jednoznačně reklamace.
Jak píše R@SAG motor má sice přippomínat zvuk včel a i u mě to tak je, ale zvuk motoru je mnohem tišší a kultivovanější (spíš tak ševelí). Tvůj zvik motoru spíš připomíná losování matesa.
At ti přistaví to stejné auto vedle tvého a pustí motor. Navíc při zahřátí se mi motor o chlup ztišší, ale u tebe je to ještě větší rachot. Řetěz, neřetěz ve tvém motoru je něco špatně, dal jsi za to přes 300tis tak at se snaží, nenech se odbít. Když tak jdi do jiného servisu než jsi auto kupoval, máš na to právo.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |