já už taky néééééDj.radim píše:Sony ne,nevím no,ale já bych si teda navigaci Sony,Panasonic apd.určitě nekoupil.
GPS navigace - vše o tomto tématu
- Reklama
tak, tuto je to cudo....ta koliska s tym USB kablom....tu neviem zohnat, a bez toho si neviem aktualizovat mapy.....
http://www.nav.sk/images/news/tomtom-go ... slusenstvo
http://www.nav.sk/images/news/tomtom-go ... slusenstvo
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Ne ne ne.....To je na dlho, dotycny mi dlhoval 500 Euro, nemal ich ako splatit, tak som si od neho zobral navigaciu...ale len to co mal v aute...A este sa na tychto modeloch srali aj prisavky na sklo....super haraburda......
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Nechci zakládat další topic.
Zajímalo by mě, kam dáváte v Astře / Zafiře navigaci. Nejlepší budou fotky. Přiznám se, že u své Astry nic kloudného vymyslet neumím a to s ohledem na nutnost stálého napájení (nemám rád kabely všude možně pře volant a tak) a taky připevnění na sklo se mi vzhledem ke zhoršení výhledu příliš nezamlouvá.
Díky moc za tipy.
Jo a fotky v tomhle topicu jsem už viděl.
Zajímalo by mě, kam dáváte v Astře / Zafiře navigaci. Nejlepší budou fotky. Přiznám se, že u své Astry nic kloudného vymyslet neumím a to s ohledem na nutnost stálého napájení (nemám rád kabely všude možně pře volant a tak) a taky připevnění na sklo se mi vzhledem ke zhoršení výhledu příliš nezamlouvá.
Díky moc za tipy.
Jo a fotky v tomhle topicu jsem už viděl.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Dávám to na střed.sloupek Držák je dělaná jak na úchyt pro okno,tak i na palubku Tady vědátoři udělali dobrou práci,na okno bych taky navi nedal
p.s.Druhé foto neostré ( fotograf byl asi společensky unaven ze srazu )
Naposledy upravil(a) Capone dne 10 pro 2008, 18:23, celkem upraveno 2 x.
Díky moc. Ten držák mě inspiroval. I když já většinou používám PDA a to má kravskej konektor zespodu. No snad si nějak poradím. Každopádně dík.Capone píše:Hodil jsem ti ještě jedno foto s navi.JJ,ten kabel u skla je anténa na RDS-TMC.A napájení vedu kolem budíku topení-dolů k zapalovači.Ale asi udělám to,že bych natáhnul na trvalo kabel pod palubkou a vedl ho rovnou do držáku
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Navigace v telefonu, drzak ve prostred nad stredovym panelem.....
Nabijeni ze zapalovace...
Nabijeni ze zapalovace...
LittleJohn-
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
Jaky usb-cko to ma ? USB kabely sezenes v poho... nebo to je nakej mega spesl ?langdon2 píše:Navigacia Tom TOm Go910 s dodrbanym prisavnikom, polozena pred Tid displejom.... zo starymi mapami...bo nikde neviem zohnat na to USB kabel.....
Ma tu niekto taku navigaciu?
LittleJohn-
Věci na prodej
Věci na prodej