Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
....tak jenom nožem nebo sekerou.....
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
A jooooMajesty píše:....tak jenom nožem nebo sekerou.....
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
Lístek za oknem nechá málo kdo... Ikdyž setkal jsem se i s případem, kdy kamarádka omylem při couvání odřela druhému autu blatník. Čekala tam skoro 45minut, než přišel majitel z nákupu
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
- Luboš X17DTL
Tak my jsme si dneska vyzvedli new-RZ, vyměnili koleska za ty hnusné plechy (ani se na to teď nedá koukat) a vyrazili na zkušební jízdu. Pěkně jsem ji prohřál, potom prohnal (šlape jako švajcary) a zase jsem ji uložil do sucha.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
-
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem byl dneska na technické...
Když jsem tam dojel, tak jsem chtěl nejdřív technika, ať se mi jde kouknout na světla. Říká: "jsou homologované" já že jo, že to má nějaká to H-áčko v tom kolečku a kdesi cosi. Pak říká: " rozsviťte to" tak sem na něho pustil EA kroužky, to byl ještě v poho a pak Xenon z HID. Chlápek říká: " to je Xenonová výbojka", říkám, asi jo no. "Máte automatický náklon" ... já nevím, co to je?? Tak mi to popsal a já na něho.. no já točím kolečkem u volantu. On, žeš to ne, že to neprojde a tak. Tak jsme chvíli debatovali a říkám mu, že si skočím domů pro normal H7 a že sem hned zpátky (cca 800m). "To ne, ja už mám před zavíračko, příjdte zítra" Samozřejmě nemám čas tam chodit furt, tak sem mu to vysvětli, že robím jak baravný do noci a že to nevyjde. Tak svolil a říká "Najeďte dovnitř, ale jak budete mít jednu malou chybu, tak vás vyhodím" Tak jsem nacupital na kanál, auto jak nové, nikde závadička a dojelo se na vrata a světla. Kouknul na seřízení, jak to svítí a jestli to nesvítí pánu bohu do oken a podobně. Říká" Dobrý, ale co s vama" ... tak povídám. Já si tam doma dám H7 a vy si dáte večer pivko na mě, jo? Kývnul hlavou a nalepil nálepku...
Když jsem tam dojel, tak jsem chtěl nejdřív technika, ať se mi jde kouknout na světla. Říká: "jsou homologované" já že jo, že to má nějaká to H-áčko v tom kolečku a kdesi cosi. Pak říká: " rozsviťte to" tak sem na něho pustil EA kroužky, to byl ještě v poho a pak Xenon z HID. Chlápek říká: " to je Xenonová výbojka", říkám, asi jo no. "Máte automatický náklon" ... já nevím, co to je?? Tak mi to popsal a já na něho.. no já točím kolečkem u volantu. On, žeš to ne, že to neprojde a tak. Tak jsme chvíli debatovali a říkám mu, že si skočím domů pro normal H7 a že sem hned zpátky (cca 800m). "To ne, ja už mám před zavíračko, příjdte zítra" Samozřejmě nemám čas tam chodit furt, tak sem mu to vysvětli, že robím jak baravný do noci a že to nevyjde. Tak svolil a říká "Najeďte dovnitř, ale jak budete mít jednu malou chybu, tak vás vyhodím" Tak jsem nacupital na kanál, auto jak nové, nikde závadička a dojelo se na vrata a světla. Kouknul na seřízení, jak to svítí a jestli to nesvítí pánu bohu do oken a podobně. Říká" Dobrý, ale co s vama" ... tak povídám. Já si tam doma dám H7 a vy si dáte večer pivko na mě, jo? Kývnul hlavou a nalepil nálepku...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Luboš X17DTL
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
mezééééécFrydex píše:Já jsem byl dneska na technické...
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........