Já mám taky postiženou Astru , kdykoliv jedu na nákup, tak si půjčím od babči vozíčkáře, nechci, aby nějaký blbec otevřel víc dveře a opřel je o moje zlatoAPiK píše:Máš pravdu. A navíc taky vozíčkáři. Dneska jsem potkal 3 "postižený" Astry a vím ještě o jedný. Jedna stála - takže tam má (Tvůj) leták .Cidla píše:No v Pardubicích potkávám spíš ženský v astrách
Kolik žen a slečen tu vlastní Opel Astra G ???
- majky.n
- Kontaktovat uživatele:
BMW 530xD E60
- Reklama
Sorry, ale tohle docela odsuzuju, sice chápu důvody, prooč to tam máš, ale je to zneužití....majky.n píše: Já mám taky postiženou Astru , kdykoliv jedu na nákup, tak si půjčím od babči vozíčkáře, nechci, aby nějaký blbec otevřel víc dveře a opřel je o moje zlato
Díky dědovi mám taky na astru postižení, ale dávám to za sklo jen když parkuju v nemocnici kvůli dědovi na vyšetření. Je naprosto imobilní, tak je to nutnost, ale jinak to mám v kastlíku.
END
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
tchýně si to taky chtěla vyřídit na moje auto, ale protože s nohama nic nemá tak jsem jí řekl, že to na autě nechci, by mě hanba fackovala postavit se na vyhrazené parkoviště, vyskočit z auta jako srnka a jít si něco koupit do obchodu, já na to prostě nemám žaludek
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
A s tebou si taky dám panáka. Koukám jak se lidi shodují v názorech nejen na auto.Mike.S píše:tchýně si to taky chtěla vyřídit na moje auto, ale protože s nohama nic nemá tak jsem jí řekl, že to na autě nechci, by mě hanba fackovala postavit se na vyhrazené parkoviště, vyskočit z auta jako srnka a jít si něco koupit do obchodu, já na to prostě nemám žaludek
END
U vchodu do opavského kaufladu je stánek s občerstvením a hned vedle něj bylo parkovací místo pro vozíčkáře. To ale bylo zrušeno a bylo vybudováno asi osm těchto míst. Jenomže to staré zrušili tím že se odstranila značka a bylo nějakou černou barvou přemalováno to co je na asfaltu. To přemalování bylo po pár týdnech pryč a symbol vozíčkáře tam zase prosvítá. No a neznalý této situace tam nezaparkuje a znalý situace cobein má místečko skoro vždy volné....
ASTRA LA VISTA
- kabrioletak
hm asi zajedu na nakup do opavskeho kaufladnu a uz vim kde to parknu ,pak si dam kafco a vklidu budu cekat na tvuj vyraz az prijedes,kdo to co toCOBEIN píše:U vchodu do opavského kaufladu je stánek s občerstvením a hned vedle něj bylo parkovací místo pro vozíčkáře. To ale bylo zrušeno a bylo vybudováno asi osm těchto míst. Jenomže to staré zrušili tím že se odstranila značka a bylo nějakou černou barvou přemalováno to co je na asfaltu. To přemalování bylo po pár týdnech pryč a symbol vozíčkáře tam zase prosvítá. No a neznalý této situace tam nezaparkuje a znalý situace cobein má místečko skoro vždy volné....
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
kabrioletak píše:hm asi zajedu na nakup do opavskeho kaufladnu a uz vim kde to parknu ,pak si dam kafco a vklidu budu cekat na tvuj vyraz az prijedes,kdo to co toCOBEIN píše:U vchodu do opavského kaufladu je stánek s občerstvením a hned vedle něj bylo parkovací místo pro vozíčkáře. To ale bylo zrušeno a bylo vybudováno asi osm těchto míst. Jenomže to staré zrušili tím že se odstranila značka a bylo nějakou černou barvou přemalováno to co je na asfaltu. To přemalování bylo po pár týdnech pryč a symbol vozíčkáře tam zase prosvítá. No a neznalý této situace tam nezaparkuje a znalý situace cobein má místečko skoro vždy volné....
jako rozzuřený bejk
ASTRA LA VISTA
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Heheh, dáme tam sraz? Tam budu taky parkovat. Jinak dneska jsem viděl Galla a nechtějte vidět, jak má špinavé auto... Fuuuuuuj jsem mu psal do smsky...... Prý nemá kde a kdy to umýt. Kdy mu to kluci umyjeme a u koho na zahradě?COBEIN píše:U vchodu do opavského kaufladu je stánek s občerstvením a hned vedle něj bylo parkovací místo pro vozíčkáře. To ale bylo zrušeno a bylo vybudováno asi osm těchto míst. Jenomže to staré zrušili tím že se odstranila značka a bylo nějakou černou barvou přemalováno to co je na asfaltu. To přemalování bylo po pár týdnech pryč a symbol vozíčkáře tam zase prosvítá. No a neznalý této situace tam nezaparkuje a znalý situace cobein má místečko skoro vždy volné....
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Kdo přijede do Kolína, tomu umyji káru grátis
Ikdyž za tu snahu by taky mohla padnout nějaká kačka neeeee?
Ikdyž za tu snahu by taky mohla padnout nějaká kačka neeeee?
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Ty jsi ale breptaRadoš 92 píše:Heheh, dáme tam sraz? Tam budu taky parkovat. Jinak dneska jsem viděl Galla a nechtějte vidět, jak má špinavé auto... Fuuuuuuj jsem mu psal do smsky...... Prý nemá kde a kdy to umýt. Kdy mu to kluci umyjeme a u koho na zahradě?COBEIN píše:U vchodu do opavského kaufladu je stánek s občerstvením a hned vedle něj bylo parkovací místo pro vozíčkáře. To ale bylo zrušeno a bylo vybudováno asi osm těchto míst. Jenomže to staré zrušili tím že se odstranila značka a bylo nějakou černou barvou přemalováno to co je na asfaltu. To přemalování bylo po pár týdnech pryč a symbol vozíčkáře tam zase prosvítá. No a neznalý této situace tam nezaparkuje a znalý situace cobein má místečko skoro vždy volné....
Ale nápad to je dobrý