jaký dárek přítelkyni k vánocům
- Reklama
v tomhle veku a 5 mesicu spolu = souhlas s kravinou (medvidek apod) + urcite bych pridal přání (ale slova do prani musi kazdej vymyslet sam).
Pokud jsou prachy a přítulka je na neco ulitla (treba mobily)/ma zajmy , tak treba new mobil... klasika.
To ja s 8mi letym vztahem to budu mit letos jednoduche - nic se nevymejsli,
domluvilo se ze se spolecne koupi neco praktickeho (new LCD monitor / PC, predelat predsin, kuchynska deska + drez) co je proste potreba.
Pro vsechny: tady (http://www.beate-uhse.cz) se daj koupit veci co udelaj radost ji / vam / oboum .. otazka zda to staci jeste prijit
Pokud jsou prachy a přítulka je na neco ulitla (treba mobily)/ma zajmy , tak treba new mobil... klasika.
To ja s 8mi letym vztahem to budu mit letos jednoduche - nic se nevymejsli,
domluvilo se ze se spolecne koupi neco praktickeho (new LCD monitor / PC, predelat predsin, kuchynska deska + drez) co je proste potreba.
Pro vsechny: tady (http://www.beate-uhse.cz) se daj koupit veci co udelaj radost ji / vam / oboum .. otazka zda to staci jeste prijit
Tak já jsem své přítelkyni koupil k Vánocům žehličku na vlasy, osvědčený kondicioner na zesílení vlasů ( má je trochu delší, takže bohužel sem tam ji trocha vypadávání vlasů nemine )... Nic dalšího jsem ji nekoupil, protože k narozeninám dostala nový mobil + paměťovou kartu do něj. No a jelikož jsem já jako dar k Vánocům dostal vyhazov z práce, tak teď musím počítat každou korunu
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Tak to já už mám na 99% hotovo.Přítelkyně dostane tel.Ten starý patří už tak leda do šuplíku ( ale dalo to přemlouvání ). Jinak klasika,dostane parfém
p.s.Jak psal Jirka B,taky dostane pod stromek dodělaný pokojíček-je to hold potřeba "no konečně"
p.s.Jak psal Jirka B,taky dostane pod stromek dodělaný pokojíček-je to hold potřeba "no konečně"
Naposledy upravil(a) Capone dne 09 pro 2008, 17:40, celkem upraveno 2 x.
Praktik...
Hoši, hoši. Je tu doba krízy.Aspoň to všetci naokolo tvrdia .Treba sa poobzerať po niečom praktickom.Viac ma ale nenapadá. Ja som tej svojej drahej kúpil kvalitné lyžiarské okuliare.Po takých rokoch sa ale už nič iné ako praktické darčeky asi ani neočakáva
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
já ne, já už to mám za sebouCapone píše:No koukám,že kdyby tady někdo pracoval ve stavebninách a dal členům slevu,asi by jsme mu udělali kšeft
mě by se teď spíš hodil nějaký šikovný bankovní lupič, který se nedá chytit
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- kabrioletak
tak vzhledem k tomu ze bohuzel zadnou pritelkyni nemam,tak si udelam darek sam sobe,ale vzhledem k casove tisni az po vanocich:http://smartmania.mobilmania.cz/index.p ... w&iden=191
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz