BOWLING HAWAII - 20.02.2010
- Reklama
Pche, 172/52 takže jsem hoooodně hluboko pod podvyživencem a ještě hlouběji pod vepříkem Já musím být furt něco extra
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Třeba na Renault Megane fóru OT kromě rubriky OT vůbec netrpí. A když se třeba zmíníš o výměně žárovky podsvětlení ovladačů topení, že je u Megana 1000x horší než u Astry, tak Ti to vymažou a upraví podle svého (to s tou Astrou) . Nechápu.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
-
- Kontaktovat uživatele:
Skoro krakonoš... jo a 189/84... tak si dej bacha...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
No proti tobě Shreku, jsem princeznička...
Moje Astrina 1,7DTi
- Hanzzz
- Kontaktovat uživatele:
Koukam, že tady už neřešíte jen technické parametry (po)vozů, ale i ty své tělěsné
Jestli chcete tak na sraz vemu metr a váhu a mužem si každýho přeměřit a obtěžkat.
jinak ja mam cca 183/95 ... jak říká Eric Cartman (South Park) "nejsem tlustý, ale svalnatý!"
Pivo dělá hezká těla
Jestli chcete tak na sraz vemu metr a váhu a mužem si každýho přeměřit a obtěžkat.
jinak ja mam cca 183/95 ... jak říká Eric Cartman (South Park) "nejsem tlustý, ale svalnatý!"
Pivo dělá hezká těla
Astra 1.7TD, caravan - https://www.astra-g.cz/forum//////////viewtopic.php?p=136916#136916
- Hanzzz
- Kontaktovat uživatele:
tak takovou váhu zase nemám aby to vážilo i vodu a tuky v procentech,.. ale nic není nemožné, jen bysme ten sraz museli posunout ze hřbitovního parkoviště někam, třeba kde natačej ten pořad "Jste to, co jíte" tam na to ten vercajk maj
Astra 1.7TD, caravan - https://www.astra-g.cz/forum//////////viewtopic.php?p=136916#136916