BOWLING HAWAII - 20.02.2010
- Reklama
Neoficiální zahájení je stanoveno na 13:00. To tam budu i já jako (teď už) organizátor. Budou se předávat různý součástky co si tu už domlouváte, budete si to přendávat z auta do auta, budete z toho vyplesklý, budete se s tím fotit, mazlit a tak, takže to tu hodinku dá. No a tu další hodinku se sejdou ostatní. V 15:00 se jde házet koulema.
Naposledy upravil(a) APiK dne 08 pro 2008, 15:22, celkem upraveno 1 x.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Teď jsem tam volal a potvrzoval.
Takže, bowling je od 15:00 - rezervovány jsou 2 dráhy. 15 se nás tam prej v pohodě vejde. Jedna hodina na jednu dráhu stojí 180,- Kč. Někdo vemte kalkulačku, pak to rozpočítáme . Pití a barové občerstvení je k dispozici na místě.
Takže, bowling je od 15:00 - rezervovány jsou 2 dráhy. 15 se nás tam prej v pohodě vejde. Jedna hodina na jednu dráhu stojí 180,- Kč. Někdo vemte kalkulačku, pak to rozpočítáme . Pití a barové občerstvení je k dispozici na místě.
Počasí: Zatím to vypadá že bude oblačno a kolem +5st. Někde píšou, že by mohlo posněhávat, ale to tady u nás rozhodně nebude.
Každopádně prosím jeďte všichni opatrně.
BTW: Ostravský gang má ekonomickou výjimku a může dorazit jedním autem .
Každopádně prosím jeďte všichni opatrně.
BTW: Ostravský gang má ekonomickou výjimku a může dorazit jedním autem .
Neboj nebudeš, vždyť tam budu já a mě už znáš z Praglu neeee? Škoda že ta moje bude na brigádě, jinak bych ji vzal také sebou a tudíž tam zůstal i na bowling Ty jo ještě musím dát vědět megmenovi, že jedu, jinak nedorazínew-name píše:musim ukecat lukase, nechci bejt jak kuře mezi kohouty
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!